Firma fair focus
Business / Business Services

Maak snel kennis met de handige Klantenservicetelefoon!

Je zoekt het klantenservice telefoonnummer van Ziggo, maar je hebt werkelijk geen enkel idee waar je dat zou kunnen vinden. Zin om via internet te zoeken heb je niet en aan tijd om rond te vragen bij familie of vrienden ontbreekt het je. Niet getreurd, de oplossing is nabij! Onthoud: 0906-1850. Als je dit telefoonnummer intoetst, krijg je een medewerker van Klantenservicetelefoon aan de lijn. Hét platform voor klantenservice telefoonnummers in Nederland.

Snel doorverbonden

In het bestand zitten gegevens van telecomproviders als KPN, Vodafone en natuurlijk Ziggo. Daarnaast is Klantenservicetelefoon te raadplegen voor nummers van webshops, gemeenten, banken, energieleveranciers, incassobureaus, pretparken, kranten en loterijen. Telefoonnummers die vaak opgevraagd worden zijn die van: de Staatsloterij, Eneco, Telfort, Hollandsnieuwe, Essent, ING Bank Particulieren, T-Mobile Thuis en Simpel. Je kunt Klantenservicetelefoon ook online raadplegen. Typ de naam van het bedrijf in de zoekbalk en naast het telefoonnummer verschijnen nog allerlei andere gegevens. Denk aan de bereikbaarheidstijden, mailadressen en een beschrijving van de firma. 

Ziggo medewerker spreken?

Voor contact met Ziggo is dit het nummer om te bellen: 0900-1844. Deze klantenservice is iedere dag te bereiken tussen 08.00 en 22.00 uur. Zit je achter je laptop of tablet? Misschien is het handig om te chatten met een Ziggo-medewerker? Dan kun je ondertussen gewoon doorgaan met waar je mee bezig was. Sinds 2017 heet Ziggo officieel VodafoneZiggo.

 Sinds de fusie met Vodafone is het aantal klanten significant toegenomen. Dit zijn diensten op het gebied van telecommunicatie die Ziggo levert: kabeltelevisie, digitale televisie, telefonie, breedbandinternet en mobiel internet. CEO op dit moment van VodafoneZiggo is Jeroen Hoencamp.

Het hoofdkantoor staat in Utrecht. Er werken in totaliteit een kleine 7500 mensen. De onderneming is zogenoemd naamgevend partner van de Ziggo Dome in Amsterdam. Deze moderne concertzaal staat naast de Amsterdam Arena. Het allereerste concert in de Ziggo Dome werd gegeven door Marco Borsato in de zomer van 2012.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/