Firma fair focus
Beauty en verzorging

Maak gebruik van extentions nu

Heb je dat weleens? Dan heb je je haar net geknipt bij de kapper, maar is het eigenlijk net te kort naar je zin. Het is niet zomaar weer aangegroeid. Wat dan? Wacht je geduldig tot het weer lang is of zoek je een andere oplossing? Het gebruik van weave hair, oftewel extentions is een goede oplossing. Weave hair zorgt er niet alleen voor dat je haar langer wordt, maar het wordt er ook voller door Nog een pluspunt om extentions te gebruiken, want niet iedereen is gezegend met dik, vol haar. Voor de vrouwen die daar iets aan willen doen is dit de oplossing.

Weave hair wordt steeds betaalbaarder

Weave hair oftewel extentions werd altijd gezien als iets wat alleen weggelegd is voor mensen met veel geld. Dat is niet meer het geval. Weave haar is niet alleen meer weggelegd voor de rijke celebrities, maar wordt gelukkig steeds betaalbaarder en steeds van betere kwaliteit.  Met gebruik van weave hair heb je zo een mooie en volle haarbos.

Wat voor extentions zijn er?

Weave hair is er in verschillende vormen. Je hebt  steil, golvend of krulled haar. Vaak is het gemaakt van 100% echt haar, maar daar kan nog welees verschil in zitten. Lees daarom de eigenschappen van de weave hair goed door voordat je ze bestelt. Omdat weave hair gemaakt is van echt haar kun je er ook alles mee doen. Stijlen, een kleurtje geven of highlights erin, dat is allemaal mogelijk met de extentions.  Het weave hair is vaak niet van echt haar te onderscheiden. Met extentions kun je dus niet alleen je haar dikker maken, maar je kunt ook je haar verlengen. Het bezoek aan de kapper beviel niet en je wilt weer van kort naar lang in 1 dag? Dat kan met de weave hari extentions