Firma fair focus
Image default
Groothandel

Kies de mooiste Italiaanse tegels van deze specialist

Bij Intertegel in Dordrecht kiest u uit een ruim assortiment Italiaanse tegels voor de tegelvloer van uw keuken, badkamer, woonkamer of andere ruimte. Door het brede assortiment tegels, vindt u altijd wat u zoekt. Bij deze specialisten kiest u luxe tegels in verschillende kleuren, materialen, maten en patronen. U bekijkt de collectie eenvoudig online in de webshop. Kom ook eens langs om de uitgebreide collectie te bewonderen in de showroom!

Maak een keuze uit het ruime aanbod en kies uw favoriet

U bent op zoek naar een nieuwe tegelvloer voor in uw keuken of badkamer, maar u heeft geen idee welke tegels u moet kiezen. Gelukkig vind u bij deze vloerexperts een scala aan prachtige tegels. Wat dacht u bijvoorbeeld van luxe Italiaanse tegels voor in uw badkamer? Bij deze winkel vindt u de beste merken Italiaanse tegels, zoals Imola, Lea en Kronos. Intertegel koopt hun Italiaanse tegels direct in van de fabrikant. Zo bieden zij de tegels aan tegen een scherpe prijs. Er is echter nog meer keus. Bent u op zoek naar warme houtlook tegels voor in uw woonkamer? Zo heeft u wel de lusten, maar niet de lasten van een houten vloer. Tegels zijn namelijk erg onderhoudsvriendelijk en ook nog eens waterbestendig. Of miisschien heeft u wel een moderne en strakke keuken, en wilt u deze afmaken met een betonlook tegelvloer. Zoals u merkt, bij deze specialisten kunt u voor allerlei soorten tegels terecht.

Maak een afspraak en kom langs in de showroom

Wilt u alle prachtige tegels in het echt bewonderen? Maak dan een afspraak en kom eens langs in de showroom in Dordrecht! U maakt dan niet alleen een keuze uit de voordeligste all-in tegelvloeren, maar u heeft ook nog eens een uitstekende garantie op de materialen. Daarnaast beschikken deze specialisten over een grote voorraad aan tegels, waardoor uw nieuwe tegelvloer voor de keuken, badkamer of andere ruimte vrijwel altijd beschikbaar is. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de deskundige medewerkers en laat u adviseren.

Gerelateerde artikelen

Voorkom afgesleten tanden met een knarsbitje

Een kaashandelaar met een uitstekende service en topkwaliteit

Ontdek het ruime aanbod aan pharma bottles