Firma fair focus
Image default
Groothandel

Met een display koelkast presenteert u eenvoudig verse producten

Uiteraard wilt u uw vers bereide etenswaren en drankjes graag koel houden, maar hoe kunt u ze dan aantrekkelijk presenteren aan potentiële klanten? Het antwoord is: met een display koelkast. Plaats deze koelkast op een strategische plek in uw horecazaak of kantine en uw klanten zullen zeker eerder geneigd zijn om iets lekkers te kopen. Door de glazen deur zien zij immers eenvoudig al het lekkers liggen en dan is de verleiding natuurlijk moeilijk te weerstaan. Een andere manier om etens- en drinkenswaren aantrekkelijk te presenteren is bijvoorbeeld met een gekoelde werkbank. Beide producten zijn verkrijgbaar bij Koops Retail, de uitgebreide webshop van Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Dit is dé specialist op het gebied van bedrijfskoeling en airconditioning. Hier vindt u zeker de koelmiddelen die u nodig heeft.

De ideale koeling en schappen voor uw toepassing

Welke display koelkast of gekoelde werkbank is het meest geschikt voor u? Dat hangt uiteraard af van uw specifieke toepassing en wensen en eisen. Als u veel producten koel wilt presenteren, heeft u natuurlijk een grotere display koelkast of gekoelde werkbank nodig dan wanneer het er maar een paar zijn. Heeft u ook schappen nodig? Ook die vindt u bij Koops Retail. De hoeveelheid schappen die u voor uw koeling nodig heeft, is afhankelijk van het aantal én de grootte van uw producten. Als u vooral kleine producten heeft, heeft u meer schappen nodig. Dit omdat u daarmee uw koeling efficiënter kunt bevoorraden. Bij Koops Retail kunt u losse schappen kopen, zodat u precies het aantal krijgt dat u nodig heeft.

De voordelen van deze koelingsspecialist

Vraagt u zich af waarom u het best bij Koops Retail kunt bestellen? Omdat u dan profiteert van diverse voordelen. Zo wordt u altijd geholpen door een gecertificeerde installateur die altijd deskundig advies geeft. Hierdoor kiest u zeker een goede gekoelde werkbank of display koelkast en geniet u van een uitstekende service.