Firma fair focus
Image default
Groothandel

Bij deze groothandel koopt u van het merk Maxxo dubbelwandige glazen

Wilt u van het merk Maxxo de dubbelwandige glazen kopen? Dat doet u bij een heleboel verkooppunten, maar het best kunt u terecht bij Home and Kitchen Supply. Deze groothandel – die is gevestigd in Oosterhout, dicht bij Breda – is namelijk hét adres voor bedrijven in de horeca en retail. Dus of u nu de dubbelwandige glazen van Maxxo in uw bar, restaurant of andere horecagelegenheid wilt gebruiken, of dat u de glazen wilt aanbieden in uw eigen winkel: in beide gevallen schaft u het glaswerk aan bij deze groothandel!

Meer over het glaswerk

Het is begrijpelijk dat u de dubbelwandige glazen van Maxxo wilt aanschaffen. Deze glazen zijn gemaakt van borosilicaatglas en zijn krasvast. Dit houdt in dat de glazen lang meegaan én lang mooi blijven. Dit maakt de glazen uitstekend voor professioneel gebruik, maar natuurlijk ook voor privégebruik. Het fijne aan de glazen is de dubbele wand, zoals de naam al doet vermoeden. De dubbele wand zorgt ervoor dat een warme drank gewoon opgepakt kan worden, want de wand houdt de hitte tegen. Dit betekent dan ook dat een warme drank langer warm blijft in de dubbelwandige glazen van Maxxo. Natuurlijk blijven koude dranken ook langer op temperatuur. Een win-winsituatie dus!

Koop uw glazen tegen een scherpe prijs

Er zijn diverse voordelen van de dubbelwandige glazen van het merk Maxxo benoemd, maar nog niet allemaal. Een leuke bijkomstigheid is namelijk dat dit glaswerk van uitstekende kwaliteit tegen een hele scherpe prijs te koop is. Natuurlijk bestelt u het dan wel bij Home and Kitchen Supply in Oosterhout, niet ver van Breda. Wanneer u dit wilt doen, logt u in op de website of maakt u eerst een account aan met uw bedrijf. Hierna krijgt u toegang tot het bestelportaal en kunt u alle benodigdheden voor uw horecagelegenheid bij één verkooppunt aanschaffen. Dit geldt tevens wanneer u het assortiment van uw eigen winkel wilt uitbreiden met kwalitatieve spullen. Ontdek snel het aanbod van de groothandel!

https://www.homeandkitchensupply.nl/