Firma fair focus
Image default
Groothandel

Vind hier duurzaam verpakkingsmateriaal of een geschenkdoos voor uw bedrijf

Tegenwoordig is het steeds belangrijker dat wegwerpproducten zoals een geschenkdoos of ander verpakkingsmateriaal het milieu zo min mogelijk belasten. Aangezien veel bedrijven hier grote hoeveelheden van gebruiken, kan dit al gauw een onaangename kostenpost worden. Daar probeert VerpakkingShop.nl verandering in te brengen. In deze webshop vindt u voordelige, biologisch afbreekbare verpakkingen voor allerlei verschillende soorten producten. Benieuwd naar wat ze voor u kunnen betekenen? Lees dan verder.

Verpakkingen voor alle branches

Het assortiment van VerpakkingShop.nl is enorm. U heeft de keuze uit maar liefst 3.000 soorten verpakkingsmateriaal, geschikt voor allerlei verschillende branches. We hebben een kort overzicht gemaakt van enkele van deze branches en de producten die zij het meeste bestellen:

  • Dierenspeciaalzaak: stazakken, geschenkdoos en draagtassen.
  • Oliebollenkraam: afvalzakken, oliebollenzakken en vetvrij papier.
  • Vishandel: aluminium bakken, papieren draagtassen en koeltassen.
  • Kantoor: kunststof enveloppen, drinkbekers en postdozen.
  • Webwinkel: brievenbusdozen, boekverpakkingen en dozen van golfkarton.

Snel en eenvoudig een bestelling plaatsen

Nu u wat meer weet over de mogelijkheden die u heeft bij deze webshop, is het tijd om uw bestelling te plaatsen. Daarvoor hoeft u enkel de volgende stappen te volgen:

  1. Kies de geschenkdoos of het verpakkingsmateriaal dat u wilt bestellen.
  2. Plaats de producten in uw winkelmandje en geef aan hoeveel u ervan wilt ontvangen.
  3. Voer uw adresgegevens in.
  4. Kies uw betaalmethode en voer uw betalingsgegevens in.

U ontvangt de bestelde verpakkingen vervolgens binnen maximaal drie werkdagen op het aangegeven adres. Zo makkelijk kan het zijn!

Vragen of opmerkingen?

Wilt u meer weten over het assortiment of heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust eens contact op met de klantenservice. Ze helpen u graag.