Firma fair focus
Image default
Groothandel

Dé broodleverancier voor de horeca die brood met een rijke smaak levert

Zoek je een broodleverancier die rustiek brood levert aan gelegenheden in de horeca? Dan ben je bij Bussing Brood aan het juiste adres. Zij leveren al generaties lang heerlijk brood dat op ambachtelijke wijze bereid wordt volgens een oud familierecept. Daarbij geven ze het deeg ruim de tijd om te rijzen. Dit proef je terug in de heerlijke rijke smaak. Daarnaast smaakt het niet alleen heel lekker, het ziet er ook nog eens goed uit. Met hun brood bereid je eenvoudig de lekkerste gerechten die er ook nog eens goed uitzien.

Kies uit een ruim assortiment met diverse broodsoorten

In het ruime assortiment dat zij aanbieden, vind je zeker een broodsoort die perfect bij jouw gerechten past. Zo kun je eenvoudig je lunchkaart een upgrade geven door bestaande gerechten nog beter te maken met ambachtelijk brood. Wil je jouw menukaart uitbreiden met nieuwe gerechten, maar heb je daarvoor eerst inspiratie nodig? Bekijk dan de recepten op de website van Bussing Brood. Hier vind je diverse gerechten waarbij hun brood optimaal tot zijn recht komt. Met het brood en de recepten van deze broodleverancier voor de horeca verwen je jouw gasten eenvoudig. Je bereidt zo namelijk eenvoudig een gerecht dat heerlijk smaakt en er geweldig uitziet. De juiste ingrediënten maken immers het gerecht en met het brood van deze leverancier zit je zeker goed.

Vraag een sample pakket aan

Wil je eerst zelf het brood van deze broodleverancier voor de horeca uitproberen voordat je het aan je gasten voorzet? Vraag dan een sample pakket aan. Dan komen de broodspecialisten van deze leverancier bij je langs om je een selectie uit het assortiment te laten proeven. Daarnaast voorzien ze je van advies over de broodsoorten die bij je gerechten passen. Zij weten precies welke broodsoort een smaak het beste aanvult. Neem contact op met Bussing Brood en ontdek wat deze broodspecialist voor jouw horecazaak kan betekenen!