Firma fair focus
Image default
Groothandel

Een kaashandelaar met een uitstekende service en topkwaliteit

Kaas is een echt Nederlands product dat bijna ieder huishouden wel in de koelkast heeft liggen. Een heerlijk plakje jong belegen op de boterham, strooikaas in het avondeten of gewoon tussendoor; we houden ervan! De schappen in de supermarkt liggen vaak vol met diverse soorten zuivel waaruit u kiest. Maar daar houdt het niet op. Breng een bezoek aan een groothandel kaas in Nederland en u kijkt uw ogen uit. Ontdek de grote hoeveelheid aan verschillende soorten kaas en laat u verrassen. Bent u op zoek naar een kaashandelaar die u voorziet van de lekkerste zuivel? Lees dan snel verder!

 

Een uitgebreid aanbod met tientallen kaassoorten

Intercheese Holland is de totaalleverancier in kaas. Deze kaashandelaar heeft tientallen jaren ervaring – het vak wordt sinds 1959 met liefde en passie beoefend om de beste zuivelproducten te leven. Bent u op zoek naar een speciaal merk? Grote kans dat u het bij deze groothandel in kaas in Nederland vindt! Zij verkopen namelijk diverse merken waardoor er tientallen verschillende varianten beschikbaar zijn. Denk hierbij aan merken als Exellentia, Kavital, Maasdam en Molenwiek. Topmerken dus! Daarnaast zijn er diverse verse kazen als mozzarella, feta en mascarpone te vinden. Ook de buitenlandse kazen ontbreken niet in het assortiment van deze groothandel. Denk aan blauwaderkaas, (half)harde, gewassen en witte korstkazen.

 

Laat u adviseren

Gedurende uw zoektocht naar de beste kaas, laat u zich het best adviseren door een kaashandelaar. Intercheese Holland is de groothandel in kaas in Nederland die staat voor een professionele onderneming met een enthousiast team van medewerkers. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem telefonisch contact op of stuur en e-mail en laat u informeren. Bekijk ook zeker de website waar de diverse kazen uitgebreid beschreven zijn. Via een bestellijst kunt u tevens eenvoudig een bestelling plaatsen. Intercheese Holland werkt met passie aan innovatie, de beste service, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Gerelateerde artikelen

Het juiste horeca meubilair kopen voor uw zaak

Voorkom afgesleten tanden met een knarsbitje

Dé broodleverancier voor de horeca die brood met een rijke smaak levert