Firma fair focus
Business / Business Services

Een lichtplan laten maken door Lichtkunde was nooit zo gemakkelijk

Ik heb laatst een lichtplan laten maken door Lichtkunde. Ik heb een prachtig nieuw pand gekocht om mijn koffiezaakje uit te breiden met betere meubels, meer ruimte en betere apparatuur. Maar ik zat een beetje met de belichting. Ik wist maar niet wat ik ermee moest doen. Voor 1 hoekje in het pand is een hele donkere plek en daar wilde ik graag licht hebben maar weer niet te veel. Dus ik had een goed bedrijf nodig die mij hiermee kon helpen.

Samen een lichtplan maken

Ik ging op zoek naar een bedrijf die voor mij een goed lichtplan kon maken. Al snel kwam ik bij de website van Lichtkunde. Nadat ik de informatie op de website had gelezen, wist ik het zeker. Met dit bedrijf moet ik mee samenwerken. Ik probeerde contact met hun te zoeken en al snel kreeg ik één van de medewerkers te pakken. Ik vertelde hem al een beetje over het probleem en maakte een afspraak bij hun op kantoor. Bij de afspraak zijn we meteen begonnen met het overleggen van de belichting. Lichtkunde kwam met briljante ideeën om mijn koffiezaak mooi te laten belichten. Maar wel op een subtiele manier, zodat mensen niet verblind werden. Nadat ik akkoord was met het idee gingen ze een schets maken en die nog naar mij opsturen voor controle. Ik gaf hier een go bij en maakte een afspraak om dit plan in mijn pand te laten uitvoeren.

Het resultaat van de koffiezaak

Na de uitvoering van het lichtplan, ben ik super blij met het resultaat. Ik heb voldoende licht om alles te zien, maar er zit ook een mooie sfeer bij waar ik naar zocht. De klanten vinden het ook fijn om hier rustig te zitten en een krant te lezen met een kopje koffie. Hiervoor moet ik Lichtkunde bedanken voor alles wat ze voor mijn zaak hebben gedaan. Zonder het geniale plan van Lichtkunde was dit mij nooit gelukt!

Contact met Lichtkunde

Wilt u ook een mooi lichtplan voor uw pand of nieuwbouw? Bekijk dan de website van Lichtkunde voor meer informatie. Op de website vindt u onder andere informatie over het bedrijf en wat zou voor u kunnen aanbieden.