De beste schilder van Nijmegen

De zomer is alweer bijna voorbij en datzelfde geldt voor de beschildering van mijn huis door de beste schilder van Nijmegen. Ik heb het hier over Schaepmeester Schilderwerken (klik hier voor schilder nabij Nijmegen). Hij is nu al een week bezig met mijn hele huis te beschilderen en het ziet er tot nu toe echt heel erg mooi uit, mijn huis lijkt wel weer nieuwbouw. In mijn ogen is er geen enkele andere schilder in Nijmegen die het werk van De Schaepmeester kan ervaren met de snelheid waarmee hij werkt, ik sta er nog steeds versteld van. Mijn huis is op dit moment echt heel erg mooi en dit allemaal dankzij De Schaepmeester, in deze blog zal ik iets meer vertellen over hoe deze schilder uit Nijmegen te werk is gegaan en hoe het resultaat eruit ziet.

Mijn huis na de beste schilder in Nijmegen

In de eerste alinea had ik al even kort benoemd dat mijn huis door de beste schilder van Nijmegen is geschilderd en er nu erg goed uitziet, hier heb ik nog niet eens benoemd hoe aangenaam het proces was toen hij bij mij thuis bezig was. Het is namelijk een man die heel goed weet wat wel en wat niet kan als het gaat om overlast door bijvoorbeeld geluid of tijdstippen waarop wordt gewerkt. Als jij bijvoorbeeld graag wil dat er niet na een bepaald tijdstip wordt gewerkt dan kun je dat aangeven bij hem en dan zal hij daar zijn werktijden op aanpassen. Dit is iets wat een andere schilder in Nijmegen niet snel zal doen, vaak werken ze gewoon wanneer ze zelf zin hebben om te werken en daar heeft de klant het dan maar mee te doen, dit geldt dus niet voor De Schaepmeester.

Ook benieuwd?

Als uw woning nog geschilderd moet worden dan moet u snel zijn, want de dagen beginnen alweer korter te worden en zo wordt het ook steeds duurder om uw huis te laten beschilderen door De Schaepmeester. Op dit moment is het een drukke periode voor De Schaepmeester dus je moet op tijd zijn met het plannen van een afspraak.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.