Firma fair focus
Image default
Hobby en vrije tijd

Organiseer een uitdagend en actief bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een actief bedrijfsuitje waarbij u uw collega’s kunt uitdagen tijdens leuke groepsactiviteiten? Organiseer dan een uitje bij de ervaren specialisten van De Westernboerderij. U heeft hier de mogelijkheid om te kiezen uit diverse arrangementen vol met diverse uitdagende en leuke groepsactiviteiten. Het arrangement omvat een activiteit naar keuze, waarna u geniet van een korte pauze. Vervolgens staan er uitdagende westernactiviteiten op het programma. Dit zijn kleine spelletjes waarbij u de uitdaging aangaat met uw collega’s. Nadat de winnaar of winnares van de westernactiviteiten is gekroond, geniet u samen met uw gezelschap van een heerlijk buffet. Dit is de ideale gelegenheid om de dag nog eens goed na te bespreken als gezellige afsluiter van een heerlijke dag vol sport en spel.

De verschillende activiteiten

De verschillende leuke groepsactiviteiten die u samen met uw gezelschap kunt ondernemen tijdens een actief bedrijfsuitje zijn uiteenlopend en zeer verschillend. Hierdoor is er te allen tijde een activiteit te doen waar iedereen van geniet. U ontdekt bijvoorbeeld wie de beste schutter in uw gezelschap is tijdens een aantal rondes boog- of perslucht schieten. Het is echter ook mogelijk om de strijd aan te gaan op het circuit van De Westernboerderij en de beste chauffeur te kronen na een aantal rondes quadrijden. U merkt het al, u heeft vele mogelijkheden wanneer u besluit om een uitje te organiseren bij deze specialisten. Maak uw keuze nu en reserveer direct.

Bespreek de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd en wilt u een actief bedrijfsuitje vol met leuke groepsactiviteiten organiseren bij De Westernboerderij, maar heeft u nog twijfels of wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact op met de ervaren medewerkers en bespreek de mogelijkheden. Deze specialisten voorzien u graag van aanvullende informatie, zodat u een geslaagd uitje kunt organiseren. U vindt de contactgegevens op de website van deze experts.