Firma fair focus
Image default
Hobby en vrije tijd

Wat is spirituele astrologie?

Spiritueel bewustzijn

Spirituele astrologie is astrologie waarvan het de bedoeling is om spiritueel bewustzijn in het dagelijkse leven en bestaan ​​te brengen. Met spirituele astrologie richt je astroloog zich op je persoonlijke pad voor groei in dit leven – dit geldt voor sternzeichen Widder tot en met sterrenbeeld Vissen.

Wanneer u de astrologiekaart vanuit een spiritueel perspectief – voor bijvoorbeeld horoskop – interpreteert, krijgt u verschillende thema’s te zien die de symbolen in uw kaart suggereren. Als u zich bijvoorbeeld in een Pluto Zon-transit bevindt, of Pluto nu conjunct, vierkant of tegenover uw geboortezon is, dan is dit een tijd om diep in de diepten van verandering te gaan. Vanuit een spiritueel perspectief gaat een Pluto-transit over groei en ontwikkeling van je wezen. Aan de buitenkant kunnen de gevolgen zich op vele manieren manifesteren, zoals het verlies van je baan, je huis, je huwelijk of je gezondheid.

Veel mensen zijn bang voor een Pluto-transit en vanuit de buitenwereld is het ontmoedigend. Pluto is een harde trilling; Pluto is de heer van de onderwereld en staat symbool voor het diep in de diepten van ons bewuste wezen gaan. Het element dood is verbonden met Pluto en ergens in ons leven zal er iets sterven. Het is misschien niet zo traumatisch als een echtscheiding of ontslag. Hoe hoger je bewustzijn en hoe meer je bent uitgelijnd met je levensdoel, hoe minder impact de astrologische invloed die Pluto uitoefent.

Verbinding met jezelf

Spirituele astrologie stelt je in staat om je te verbinden en opnieuw te verbinden met je hogere zelf, weer in lijn te komen met wie je op de planeet bent gekomen, en om zelfexpressie te zijn en je geschenken aan de wereld te geven. Door je te centreren met je hogere zelf en de boodschap van de astrologische invloeden te begrijpen, zul je intuïtief weten wat er in je leven nodig is om uit te sterven.

Als jij of iemand die je kent zich op een pad van zelfvernietiging bevindt, wil je misschien zien of er Pluto-invloed in het spel is. Aangezien Pluto – secundaire planeet van Skorpion – verbonden is met dood en vernietiging, zou er hoogstwaarschijnlijk een onbewuste manifestatie van deze energie aanwezig zijn. Als je iemand kent die al vele jaren op het pad van zelfvernietiging is, dan is hij misschien geïncarneerd met een sterke Pluto en leeft hij deze vibratie. Totdat een hoger bewustzijn is bereikt, kunnen ze doorgaan totdat ze zichzelf vernietigen. Wanneer je het hogere doel van deze energie begrijpt, verander je het patroon.

De wedergeboorte die aan het einde of na je Pluto-ervaring plaatsvindt, valt niet te ontkennen. Misschien merk je dat je leven volledig is veranderd. De pijn van het loslaten is voorbij en het creëren van een nieuw begin is begonnen.

Sommige astrologie kan verschillende planetaire invloeden in je Horoskop als negatief afschilderen en angst creëren voor verschillende tijdframes. Als je echter iets anders in je leven wilt, zijn de planeten en de astrologische invloeden je vrienden. Veel mensen beginnen aan een nieuwe carrière, verhuizen, beginnen een nieuwe relatie, laten hun zelfvernietigende gewoonten los en voelen zich herboren.

Spirituele astrologie werkt op een vlak waar het lot en je pad elkaar kruisen. Wanneer je spirituele astrologie gebruikt, ben je de medeschepper van je bestemming. Het manifesteren van een leven met een doel en betekenis is gemakkelijk als je afgestemd bent op de trillingen van het universum.

https://horoskop.sorbize.com/