Firma fair focus
Image default
Hobby en vrije tijd

Laat je kinderen lekker ravotten in een mooie buitenspeeltuin in Zuid-Holland

Waar kun je je kinderen nou meer blij mee maken dan met een bezoek aan een grote buitenspeeltuin in Zuid-Holland. Daar is voor ieder kind iets te doen. Ze kunnen er klimmen en klauteren, lekker springen op een reuze trampoline of spelen in het zand. Voor de allerkleinsten is er een speciale peuterhoek. De ouders genieten ondertussen op het terras van een verfrissend drankje. Als de kinderen het spelen moe zijn, dan kun je met het hele gezin een bezoek brengen aan het leukste vogelpark van Nederland. Dit is waar Vogelpark Avifauna al jarenlang om bekend staat. In de het park maak je kennis met de meest bijzondere vogels die hier uitstekend worden verzorgd.

Een dagje naar dit unieke vogelpark is altijd genieten

Of je een bezoek brengt aan het mooiste vogelpark van Nederland of de buitenspeeltuin in Zuid-Holland, een dagje uit naar Vogelpark Avifauna is een feest voor jong en oud. Je leert alles over de leukste en mooiste vogels en alle andere dieren. Zeker als je langsgaat wanneer ze worden gevoerd. Op de speciale voedermomenten geeft een verzorger uitleg en kun je vragen stellen. Met de roofvogels worden demonstraties gegeven zodat je ze beter kan leren kennen. Als de kinderen niet in de speeltuin terechtkunnen omdat het regent, dan is er ook nog de hal met botsauto’s, een draaimolen en andere binnen attracties.

Bestel je tickets van tevoren met korting

Wil je niet in de rij staan als je een bezoek brengt aan deze buitenspeeltuin in Zuid-Holland? Wil je dat je vanaf de eerste minuut genieten van de vogels in dit vogelpark in Nederland? Bestel dan je toegangskaarten online op de website van Vogelpark Avifauna. Je kunt ze uitprinten of laten scannen via je smartphone. Je kunt dan bij aankomst meteen doorlopen. Een bijkomend voordeel is dat de kaarten goedkoper zijn als je ze vooruit bestelt via de website. Hier vind je ook alle informatie over het park. Hoe je er kunt komen, waar je kunt parkeren en wat de openingstijden zijn.