Ontvang goed onderbouwend advies als je gaat scheiden

Je ligt midden in een scheiding. Naast dat dit een erg emotionele periode is, zijn er ook veel zaken die goed geregeld moeten worden. Wat gebeurt er bijvoorbeeld met het huis en de hypotheek? Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de een na de scheiding in de woning blijft wonen en de hypotheek op zich neemt. Is dit niet mogelijk, omdat geen van beide de woning alleen kan betalen? In dat geval zetten jullie de woning te koop en komen jullie zodoende tot een geschikte oplossing. Voorkom een vechtscheiding en kies voor de mediators van Zorgeloosch Scheiden. Deze specialisten ondersteunen jou en je toekomstige ex-partner graag. Je ontvangt bijvoorbeeld een goed onderbouwd advies over zaken over jullie woning en de hypotheek.

Jouw financiële zaken tijden de scheiding heb je via dit bedrijf op orde

Hoe wordt het pensioen in de toekomst geregeld? Verkopen jullie je woning? En moet jij of je partner alimentatie betalen? Zaken op het gebied van het koophuis, pensioen, inkomen en belastingen en de hypotheek zijn dankzij Zorgeloosch Scheiden goed geregeld. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek worden jullie persoonlijke situatie, de werkwijze en eventuele vragen en wensen over de scheiding uitgebreid behandeld. Staat dit helder op papier? In dat geval ontvang je een voorstel voor een persoonlijk plan van aanpak. Neem vandaag nog telefonisch contact op en plan een gesprek in met een van de adviseurs. Met kantoren in iedere provincie in Nederland is er vast en zeker ook een punt dicht bij jou in de buurt.

Kies voor mediaton tijdens het scheiden

Een vechtscheiding is iets dat je zeker wilt voorkomen. Daarom is het belangrijk dat je samen met je toekomstige ex-partner heldere afspraken maakt. Afspraken voor nu én in de toekomst. Echter spelen er tijdens de scheiding veel emoties vanuit beide kanten. Hierdoor biedt mediaton een fijne uitkomst. Met een mediator komen jullie samen tot de beste oplossing en gaan jij een je toekomstige ex-partner op een prettige manier uit elkaar. Tijdens alle gesprekken is er genoeg ruimte en aandacht voor alle emoties, maar deze emoties beïnvloeden niet de uiteindelijke afspraken die op papier staan. Samen uit elkaar, dat is wat je tijdens het scheiden met een mediator kunt verwachten.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.