Firma fair focus
Image default
Woningen

Mijn ervaring met de dozen van Verhuisdozen.store

Vorige maand ben ik verhuisd naar mijn nieuwe appartement. Ik had wat oude dozen gekregen van mijn broer die hij al enige tijd in de opslag had staan, dit waren dozen die hij ooit bij een bouwmarkt heeft gekocht.  Ik merkte vrijwel direct dat deze dozen weinig gewicht konden dragen en de bodem er al snel uit zakte, de handvatten scheurden wanneer ik de doos optilde en moest ik de dozen afsluiten met tape.

 

Ik ben via google opzoek gegaan naar nieuwe verhuisdozen, want tegenwoordig bestel je alles gemakkelijk online, dus waarom niet verhuisdozen? Ik kwam al snel terecht bij Verhuisdozen.store die aangaven dat zij de beste dozen verkochten. De website zag er mooi en verzorgd uit en er was veel informatie te vinden over de dozen. De prijs van de dozen was voor mij ook erg belangrijk gezien ik de verhuizing zelfstandig moest financieren. De dozen van Verhuisdozen.store waren niet de goedkoopste maar ik had er een goed gevoel bij en mijn persoonlijke eigendommen zijn mij erg dierbaar, vandaar liever kwalitatief dozen. 

 

Op de website van Verhuisdozen.store vond ik al snel een overzicht met het aantal dozen wat ik nodig had voor mijn verhuizing, 30 stuks. Ik bestelde de dozen eind van de middag(voor 17:00 uur) en kreeg ze netjes de volgende dag thuis geleverd. Al mijn spullen paste in het aantal verhuisdozen dat ik had besteld en ben erg te spreken over de kwaliteit. De pluspunten die ik heb ondervonden heb ik hieronder op een rijtje gezet: 

  • enorm sterk
  • Geen tape nodig 
  • Automatische bodem 
  • Binnen 1 seconden klaar voor gebruik
  • Handig vlakje om in te schrijven
  • Sluiten goed af 

 

https://verhuisdozen.store/