Firma fair focus
Image default
Woningen

Stijlen waar we van houden: industrieel

Met een vleugje rauwe flair dat alles wat er te liefde is aan metalen balken en metselwerk op de voorgrond komt, industrieel ontwerp brengt zowel een moeiteloos minimalistisch gevoel als een qua textuur aantrekkelijk uiterlijk in elke ruimte. Ontdek de stijlvolle kenmerken door middel van een collectie neutrale decorstukken en luxe meubelen.

De beste vloeropties in industriële stijl

Als het gaat om het vinden van de beste vloeropties in industriële stijl, zoek dan naar ruw materialen in natuurlijke neutrale tinten zoals met de hand geschraapt hardhout, getextureerd tapijt en leistenen tegels.

Dit grijs getinte tapijt van Design Distinctions is een statement-item met zijn boeiende textuurcontrastpatronen die een prachtige visuele aantrekkingskracht creëren die elke ruimte complimenteert. Samen met zijn opvallende patroon wordt dit tapijt gedekt door levenslange garanties voor vuil- en vlekbestendigheid, zodat u het in elke ruimte kunt installeren, inclusief gebieden met veel verkeer, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over morsen of andere rommel. Dus als je op zoek bent naar een vloer voor je industriële woonkamer, dan is dit Define Yourself-patroon de perfecte optie voor jou!

Betonafwerkingen zijn vooral populair in industrieel-chic design, omdat het allemaal om zichtbare elementen gaat. Ontdek een revolutionaire ontwikkeling in porseleinen tegels in steenlook met Revotile in Power Grey Matte van Daltile. Deze porseleinen tegel in betonlook is opvallend en geeft uw ruimte visueel gewicht door het oog naar de grond te trekken. Bovendien ziet het er geweldig uit in keukens, entrees en badkamers. Deze tegels zijn extreem duurzaam met hun waterdichte, vlekbestendige, deukbestendige, krasvaste en slipbestendige technologie.

Hoe krijg ik een industriële uitstraling?

Dus je hebt de vloer liggen, maar wat maakt een kamer industrieel? Zoals zoveel interieurstijlen, komt het allemaal neer op de details. Een vleugje rauwe gloed, zoals zichtbare balken, bakstenen open haarden en leren stoelen, leggen allemaal de schoonheid van natuurlijke onvolkomenheden bloot. Geef je ruimte een boost met natuurlijke materialen en textiel, zoals vloerkleden van biologische wol en potplanten, plus hergebruikte of gerecyclede materialen die een industriële look geven. Ook de trap kan aangepakt worden middels trap laminaat met een industrieel uiterlijk.

Industrieel interieurontwerp

De architecturale elementen in een ruimte beïnvloeden het industriële interieurontwerp. Deze elementen bevatten vaak loft-achtige ruimtes met leidingen en kanalen die als centraal punt zijn gemaakt. Geïnspireerd door 19e- en 20e-eeuwse fabrieken, gebruikt industrieel ontwerp de kracht van baksteen, beton, ijzer en staal om een efficiënte en overzichtelijke ruimte te creëren. Vaak zien ruimtes in industriële stijl er misschien “onaf” uit, maar dat is het punt – ze zijn bedoeld om een ongedwongen sfeer te bieden die ontspannen is en waarin je leeft.

https://vloerenbaas.nl