Firma fair focus
Image default
Woningen

HOE VOORBEREIDEN OP REPARATIE IN EEN APPARTEMENT

huis te koop

Bekijk de tips die we voor je hebben geselecteerd.

1) Cosmetisch of kapitaal?

Revisie is een complete herinrichting van het pand, vervanging van basiscommunicatie en bedrading. Plannen om te herontwikkelen? Dus je gaat een grote revisie uitvoeren.

Herinrichting is een verandering van afwerkingsmaterialen: vloeren, behang, schilderen, kortom alles wat uitsluitend betrekking heeft op het decoreren van de ruimte. Dit type reparatie is veel sneller, vereist geen goedkeuringen en is veel goedkoper.

Beslis over de mogelijkheid om uw wensen te vervullen. Dit impliceert de hoeveelheid werk die nodig is en de hoeveelheid fondsen.

2) Ontwerpproject?

Ten tweede, beslis of u een ontwerpproject nodig heeft. Misschien weet u heel duidelijk hoe uw toekomstige renovatie eruit zal zien, of helpen onze catalogi met kant-en-klare oplossingen u hierbij.

Als u herontwikkeling wilt doen, heeft u geen idee van het ontwerp van het appartement of zijn er te veel meningen in uw familie – neem contact op met een competente specialist – een ontwerper die u zal helpen bij het opstellen van een project en rekening houdt met al uw wensen en voorkeuren. Formuleer het idee zoals u het ziet:

  • verzamel afbeeldingen van internet met de reparaties die u leuk vindt,
  • beschrijf de levensstijl van uw gezin,
  • Verzamel een lijst met noodzakelijke dingen en meubels of vereisten voor hen (bijvoorbeeld een tweepersoonsbed met een breedte van minstens 160 cm.)

Tegelijkertijd zal een specialist die een ontwerpproject uitvoert, niet alleen rekening houden met uw wensen, maar ook met de technische kenmerken van het appartement, rekening houden met de toelating tot de sloop van muren en scheidingswanden. Geef visualisatie niet op. Dit is een gerechtvaardigde verspilling. Het exacte eindresultaat zien is een garantie om toekomstige teleurstellingen te voorkomen.

3) Reparatie doorlooptijd: winter of zomer.

Vaak zijn er renovaties gepland voor de zomer om tijdens de vakantie werkzaamheden uit te voeren. Vertrouwend op een reparatiebedrijf met solide aanbevelingen, kunt u op dit moment ontspannen aan zee of bij uw familieleden blijven. Maar renovatie in de winter heeft ook zo zijn voordelen. Reparatiewerkzaamheden buiten de zomerperiode worden goedkoper en professionele bedrijven hebben meer vrije tijd en minder bestellingen. Zij zullen al het werk met veel aandacht uitvoeren op een tijdstip dat het u uitkomt.

4) We maken een schatting

De schatting bestaat uit 4 delen van de kosten:

  • de kosten van ruwe materialen,
  • kosten van afwerkingsmaterialen
  • reparatiekosten
  • de kosten van aanverwante werkzaamheden: levering van materialen, afvalverwerking. 

De materiaalkosten zijn de kosten van verbruiksartikelen (droge mengsels, cement, draden, stopverf, primer) en afwerkingsmaterialen (vloerbedekking, behangpapier, verf). Houd er rekening mee dat alle materialen met een kleine marge moeten worden gekocht.

De kosten van het werk zijn afhankelijk van het team van professionals dat u kiest. De hoge werkkosten zijn niet altijd een garantie voor kwaliteit. Maar te lage prijzen duiden op onvoldoende kwalificaties van specialisten en het ontbreken van een garantie.

We slagen erin om de optimale werkkost te realiseren dankzij de specialisatie van professionals – wat onmogelijk is in seizoensploegen, omdat verschillende soorten werk verschillende kwalificaties vereisen. Dankzij dit systeem betaalt u niet teveel voor sloopwerkzaamheden of afvalverwijdering en krijgt u tegelijkertijd hoogwaardige bouw- en afwerkingswerkzaamheden.

5) Waar zet je de meubels neer?

Idealiter kunnen de meubels het beste worden verwijderd. Bepaal bij een ontwerpproject de dingen die na de renovatie bij je blijven en hun plaats zullen innemen in het nieuwe interieur. Het is beter om ze in te pakken en voor opslag naar een speciaal gehuurd magazijn te brengen. De overige meubels kunnen bij Avito worden verkocht, zij het goedkoop, maar vaak kopen mensen meubels met zelfafhalen.

Lukt het niet om het meubilair eruit te halen, bespreek dan met het reparatiebedrijf de noodzaak om de werkzaamheden in fasen uit te voeren en verplaats de overige zaken door de ongebruikte ruimte. Verpak alles veilig. Maar het onnodige kan te koop worden aangeboden of aan vrienden worden geschonken.

Laat tijdens de renovatie geen breekbare, breekbare dingen achter in het appartement!

huis te huur assebroek

https://be.propenda.com