Firma fair focus
Image default
Woningen

Een brasserie en verzorgingshuis in Groningen

Zoekt u een goed verzorgingshuis in Groningen voor uw dierbare? Bekijk dan de mogelijkheden bij De Leyhoeve. Uw dierbare gaat dan wonen in een mooi appartement op een prachtige plek vlak bij de Euroborg. De ouderen wonen hier zelfstandig, maar hebben te allen tijde de mogelijkheid zorg in te roepen. Er zijn hier zeven verschillende typen appartementen, allen verschillend qua grootte. Zo heeft u een ruime keuze. De mooie appartementen hebben een ruim balkon en hebben grote ramen, waardoor er veel licht binnen kan komen. Om dat dit verzorgingshuis in Groningen gelegen is tegenover een treinstation en vlak bij een bushalte, kunt u uw dierbare eenvoudig bezoeken. Uw dierbare is hier van alle gemakken voorzien!

Een bijzondere combinatie van een verzorgingshuis met brasserie in Groningen

De Leyhoeve is een verzorgingshuis en een brasserie in één, wat uniek is in Groningen en eigenlijk in heel Nederland. Deze brasserie in Groningen is zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner. Het gastvrije personeel staat altijd voor elkaar. Tijdens de lunch worden er lekkere broodjes, heerlijke tosti’s, salades, soepen en sappen geserveerd. Voor het diner kunt u kiezen uit diverse vis- en vleesgerechten en afsluiten met een lekker toetje. Op de menukaart vindt u ook regelmatig heerlijke seizoensgerechten. Zo kan iedereen hier terecht voor lekkere gerechten en dranken.

De geboorte van deze bijzondere combinatie

Bent u benieuwd naar het ontstaan van De Leyhoeve? Dit verzorgingshuis en deze brasserie zijn opgezet door Toon en Heleen. Zij hebben vele jaren gelukkig samen gewoond, totdat dit helaas niet meer ging, omdat Heleen veel zorg nodig had. Toon wilde graag bij zijn geliefde blijven wonen, en zo ontstond het idee voor De Leyhoeve, waar mensen samen kunnen blijven, ondanks dat één van hen veel zorg nodig heeft. Zo is de Leyhoeve ontstaan, met zijn verzorgingshuis en brasserie in Groningen.