Firma fair focus
Image default
Dienstverlening

Mediator Ede

Mediator Ede

Ga je scheiden? Neem dan contact op met Circles Mediation in Ede. Mijn man en ik hebben hier onze scheiding geregeld en daar zijn wij meer dan tevreden over. De mediator heeft ons supergoed geholpen om alles goed voor ons en voor onze kinderen te regelen. Mijn man had besloten dat hij bij mij weg wilde gaan en dat kwam best wel hard aan. Omdat wij het allebei best wel heftig vonden om er gelijk een punt achter te zetten, hebben we eerst relatietherapie geprobeerd. Wij wilden het nog een keer met elkaar proberen voor onze kinderen. Na een aantal gesprekken met de therapeut kwamen we erachter dat het geen zin had en dat we uit elkaar wilden. Wij zijn op Google gaan zoeken hoe we het beste onze scheiding konden regelen en daar vonden we een aantal mediators. Wij zijn een beetje gaan bellen en hebben een aantal eerste gesprekken met mediators gehad, maar wij hebben uiteindelijk voor Circles Mediation in Ede gekozen.

Juiste keuze

Mijn man en ik hebben best wel lang zitten twijfelen over de verschillende mediators. Het is toch een lastige keuze, want iedereen probeert natuurlijk in het eerste gesprek zich zo goed mogelijk voor te doen zodat de mediation echt van start zou gaan. Sommige mediators vielen al heel snel af, omdat wij het gevoel hadden dat ze onvoldoende kennis hadden. Daarna hebben we ons gevoel gevolgd en voor deze mediator gekozen en dat was de juiste keuze geweest. Zij heeft ons bij elke stap in het proces perfect geholpen. Er werd goed naar ons geluisterd en daar heeft zij goed op gereageerd.

Geen spijt

Mijn man en ik zijn nu al een aantal maanden uit elkaar en dat gaat prima. Wij kunnen nog goed met elkaar overweg en dat komt mede door onze mediator. Zij heeft ervoor gezorgd dat wij goede afspraken met elkaar hebben gemaakt. Wij hebben er geen spijt van dat we voor Circles Mediation hebben gekozen. Dus als je hulp nodig hebt bij je scheiding, neem dan contact op met deze mediator in Ede!

https://www.circles-mediation.nl/

Gerelateerde artikelen

Een goede schilder in Enschede voor je huis

Betaalbaar tuinonderhoud in Roermond voor uw tuin of openbaar groen

Zijn jouw hijsogen nog goed? Vraag het na bij ekh.nl