Firma fair focus
Image default
Gezondheid

In relatietherapie bij een psycholoog in Breda

Meer dan 1 op de 3 huwelijken eindigt in een echtscheiding. En dan hebben we het alleen nog over officiële huwelijken en niet over andere relaties die na jaren op de klippen lopen. Als uw relatie in zwaar weer zit maar u wilt nog niet opgeven dan kan een psycholoog in Breda soms uitkomst bieden. Relatietherapie is een veelgevraagde therapie. Of dit succes heeft hangt uiteraard af van de wil van u beiden om aan uw relatie te werken en eventueel vastgeroeste gewoontes te veranderen.

Noodgedwongen bij elkaar blijven

Het komt voor dat een stel noodgedwongen bij elkaar blijft. Bijvoorbeeld vanwege de kinderen, vanwege een eigen bedrijf of omdat er een groot tekort aan woonruimte is en beide partners daarom in de echtelijke woning moeten blijven. Als u heeft besloten dat u uw relatie niet wilt voortzetten maar echt uit elkaar gaan is (nog) geen optie dan kunnen gesprekken met een psycholoog in Breda helpen om uw nieuwe leven apart maar toch samen voort te zetten, wellicht tot het moment dat apart gaan wonen alsnog een optie is. Het doel hoeft daarbij dus niet te zijn om de relatie alsnog te redden, maar om op een voor beide partijen acceptabele manier te blijven samenwonen zolang dit nodig is.

Maak een afspraak met de psycholoog

U kunt een afspraak maken met Psychologie Praktijk Floor als u uw relatiecrisis wilt bespreken. Wat de uitkomst daarvan is, is niet van belang. De psycholoog zal daar niet in sturen maar u zelf de uiteindelijke keuze laten maken of u er een streep onder zet of de relatie toch nog een kans geeft. U kunt de psycholoog in Breda bereiken door te bellen maar u kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Er vindt eerst een intakegesprek plaats om de hulpvraag helder te krijgen zodat de juiste vorm van therapie kan worden ingezet om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.