Firma fair focus
Image default
Gezondheid

Fitness met deskundige begeleiding en fysiotherapie in Waalwijk

Ben je opzoek naar een fysiotherapeut in Waalwijk die meer doet dan allee maar fysio care? Dan ben je bij Fysiocare aan het juiste adres. Zij zijn gespecialiseerd in verschillende dingen zoals fysiotherapie, fitness onder begeleiding en leefstijlprogramma’s personaliseren. Je kunt natuurlijk voor allerlij verschillende lichamelijke klachten terecht bij een fysiotherapeut, zoals bijvoorbeeld krampen of vastzittende knopen in je nek of rug. Wil je graag weten of je voor jouw klachten terecht kan bij Fysiocare? Neem dan een kijkje op de website of lees hieronder de veel voorkomende klachten waarvoor je bij fysiotherapeut in Waalwijk terecht kan.

Voor welke klachten terecht bij fysiotherapeut in Waalwijk?

De meest voorkomende klachten zijn vaak pijn in de rug, nek of schouders. Veel klachten worden veroorzaakt door te lang in dezelfde houding te zitten, een verkeerde houding aannemen of een te plotse snelle beweging maken die een spier kan verrekken. Je kan bij Fysiocare een afspraak maken en bij de intake precies uitleggen waar je last van hebt. De fysiotherapeut kan aan de hand van bepaalde oefeningen en testjes zien waar de pijn vandaan komt en kan zo een passend herstel traject maken. 

De fitness en leefstijl programma’s

Een stukje over Fysiocare in Waalwijk is dat deze fysio je ook heel goed kan helpen bij het gezond houden of het starten van een gezondde leefstijl. Het is belangrijk dat je het lichaam gezond houd en altijd in beweging blijft houden. Wil je starten met een fitness programma? Dat kan bij Fysiocare. Je krijgt een geheel persoonlijk advies en een fitness programma op maat gemaakt. Ook zal er een bepaald traject gestart worden en kan je onder begeleiding trainen in de fitness ruimte van Fysiocare. Natuurlijk hoort er ook een voedingspland bij wanneer je het roer in je leven omgooit. Ook hier van Fysiocare je bij helpen en samen kunnen jullie werken naar een gezonde leefstijl!