Firma fair focus
Image default
Dienstverlening

Uw tapijt is weer als nieuw als u besluit om deze hier te laten reinigen

Is uw tapijt onverhoopt vies geworden en wilt u deze op professionele wijze laten reinigen? Dan kunt u het beste terecht bij Bright & Clean. Of u nu een glas wijn om heeft laten vallen, er inkt op uw tapijt terecht is gekomen of er jus van uw bord is gelekt: al deze vlekken en meer op uw tapijt kunt u door deze experts op professionele wijze laten reinigen. Het is immers zonde als u het vloerkleed, dat u destijds heeft gekocht om lang van te genieten, weg moet gooien vanwege vlekken. Hierbij sluiten ze zich bij Bright & Clean volledig aan, waardoor ze graag voor u klaarstaan voor het reinigen van uw vloerkleed.

Hoe het reinigen van uw tapijt in zijn werk gaat

Het maakt niet uit of u een handgeknoopt Oosters tapijt, een Berber tapijt of een hoogpolig vloerkleed wilt laten reinigen. Bij Bright & Clean kunt u nagenoeg met elk tapijt terecht. Als u besluit om deze partij in de arm te nemen om uw tapijt te laten reinigen, wordt deze allereerst geklopt. Dit gebeurt met een mechanische klopmachine die binnengelopen zand en ingelopen vuil eenvoudig verwijdert en opzuigt met een krachtige stofzuiginstallatie. Hierna wordt de eigenlijke reiniging van uw tapijt uitgevoerd en worden vastzittend vuil en hardnekkige vlekken verwijderd. U kunt tevens bij deze partij terecht als u uw tapijt wilt laten herstellen middels een van de volgende herstelwerkzaamheden:

  • Het rechtmaken van uw tapijt middels opspannen;
  • Het opnieuw inknopen van uw tapijt;
  • De randen van uw tapijt opnieuw omwollen;
  • De kopse kanten van uw tapijt festonneren;
  • Het herstellen van doorgelopen kleuren.

Laat u informeren over de mogelijkheden

Bent u benieuwd of u uw tapijt kunt laten reinigen of herstellen door de specialisten van Bright & Clean? Laat u dan informeren over de mogelijkheden als u belt naar het telefoonnummer op de website. U kunt zowel als zakelijke en als particuliere klant bij deze partij terecht.

https://bright-clean.nl/