Firma fair focus
Image default
Dienstverlening

Professioneel transport van uw bagage bij emigratie naar Bonaire

Emigreren naar de Cariben, voor sommigen is het een droom die werkelijkheid wordt. Genieten van het heerlijke klimaat en de ontspannen sfeer is natuurlijk ideaal. Maar ook als u voor werk gaat emigreren naar Curaçao moet dit natuurlijk goed worden voorbereid. Een emigratie naar Bonaire, Curaçao of een van de andere eilanden vraagt een goede planning. Allereerst moet het transport van uw spullen worden geregeld en eventueel de opslag van meubilair dat niet meeverhuist.

Zorg voor veilig transport van uw spullen

Bij een emigratie naar Bonaire of als u gaat emigreren naar Curaçao dan mag er natuurlijk niets misgaan met het verschepen van uw spullen. Ook al neemt u niet alles mee en kiest u voor opslag in Nederland, er zijn spullen die u graag bij zich heeft. U moet er niet aan denken dat deze onderweg zoekraken of beschadigd arriveren. Daarom is het verstandig om een transporteur te kiezen die ruime ervaring heeft met het verschepen van inboedel en persoonlijke eigendommen naar de Cariben. Bij Carib Intertrans zijn uw kostbare eigendommen in goede handen. Zij zorgen ervoor dat het transport verzekerd plaatsvindt en dat alle douaneformaliteiten worden geregeld. Uw spullen gaan op de afgesproken datum op transport zodat ze volgens verwachting ter plaatse arriveren. Op het eiland van bestemming zijn betrouwbare medewerkers beschikbaar die voor verder transport of opslag van de goederen zorgen.

U voelt zich snel thuis op uw nieuwe plek

Zodra u bent gearriveerd worden uw spullen naar uw eindbestemming op Bonaire, Curaçao of een van de andere eilanden gebracht. U kunt uw huis of appartement dan direct gaan inrichten zodat u zich snel thuis voelt. Zo wordt uw emigratie naar Bonaire of Curaçao een relaxte onderneming. Wilt u weten wat de kosten zijn voor het transport van uw spullen als u gaat emigreren naar Curaçao of een ander eiland in de Cariben? Neem dan contact op met Carib Intertrans. De contactgegevens staan op de website.