Firma fair focus
Image default
Dienstverlening

Elementenbegroting en een bouwcalculator zijn onmisbaar bij een bouwproject

Voor een optimale voorbereiding op een groot bouwproject zijn berekeningen, zoals een elementenbegroting of een bouwcalculator, onmisbaar. Bij een bouwproject moet u niets aan het toeval overlaten. De optimale voorbereiding vergroot de kansen op succes. Tegenslagen kunnen voorkomen worden, en bovendien bent u door een goede voorbereiding ook weerbaarder als het toch even tegen zit. Door alles in kaart te brengen wat u nodig heeft, zowel op monetair vlak als op materieel vlak, weet u wat u kunt verwachten en kunt u negatieve verrassingen voorkomen. Bovendien heeft u alles wat u nodig heeft voor deze calculaties wanneer u bij het definitieve ontwerp bent aanbeland. Hieronder kunt u meer lezen over wat een elementenbegroting en een bouwcalculator precies inhouden en hoe deze u kunnen helpen.

Wat zijn een elementenbegroting en een bouwcalculator exact?

Kosten wilt u zo goed mogelijk in kaart brengen voordat u de overstap maakt van ontwerp naar het bouwen. Een financiële strop wordt niemand vrolijk van. Gelukkig is het mogelijk om de verwachte kosten in beeld te brengen door deze te baseren op het definitieve ontwerp. Dit kan aan de hand van een elementenbegroting. Een calculatiebureau kan u hierbij helpen. Maar de kosten zijn niet de enige elementen die middels calculaties duidelijker gemaakt kunnen worden. U heeft ook een planning op te stellen, waardoor het nodig is te weten hoeveel tijd alle werkzaamheden gaan innemen. Ook de inkopen qua materiaal moeten goed ingeschat worden. Dit kan aan de hand van speciaal gemaakte 3D-modellen, waarna een bouwcalculator wordt uitgevoerd. Ook dit kan een calculatiebureau voor u uitvoeren.

Kies voor een gespecialiseerd calculatiebureau!

De meerwaarde van een calculatiebureau voor uw bouwproject is zo wel duidelijk. Maar voor welk bureau kiest u? Als we de lovende mond-tot-mond reclame van zowel particulieren als mensen uit de professionele bouw moeten geloven, is Kiewiet Bouwadvies een aanrader. Zowel de elementenbegroting als een bouwcalculator zijn hun specialiteit.