Firma fair focus
Image default
Dienstverlening

Droogijsstralen is een milieuvriendelijke reinigingsmethode

Als het gaat om zandstralen en andere vormen van hogedrukreiniging, dan weet men dat dit efficiënte manieren van reinigen zijn. Echter, heeft u wel eens gehoord van droogijsstralen? Dit is een relatief nieuwe reinigingsmethode. Deze manier van reinigen wordt razendsnel populair en de specialisten van Hopmans Verhuur begrijpen waarom. Droogijsstralen is namelijk een zeer milieuvriendelijke manier van reinigen, aangezien droogijs feitelijk niets meer is dan zeer sterk geconcentreerde CO2. Stralen met droogijs is biedt ook nog eens een tal aan toepassingsmogelijkheden, meer dan andere reinigingstechnieken. Wilt u meer weten over deze reinigingsmethode? Lees dan snel verder!

Hoe werkt droogijsstralen?

Het effect van droogijsstralen wordt bereikt door de verdamping van koolstofdioxide, ofwel CO2. Doordat dit proces met een enorme snelheid verloopt, wordt het ook wel een ‘thermische schok’ genoemd. De thermische schok zorgt ervoor dat vuil als het ware uit het oppervlak wordt getrokken. Stralen met droogijs zorgt er zo voor dat zelfs het meest hardnekkige vuil wordt verwijderd, zonder dat de ondergrond beschadigd raakt. Een ander pluspunt: droogijsstralen werkt een stuk sneller dan andere reinigingsmethoden. Daarnaast gaat het om een ‘droog’ proces, wat ervoor zorgt dat deze manier van reinigen ook is geschikt voor elektrische componenten.

Neem contact op met de specialisten

Zo ziet u, als u op een snelle en milieuvriendelijke wijze wilt reinigen, dan kiest u voor droogijsstralen. Apparatuur om te stralen met droogijs vindt u bij de specialisten van Hopmans Verhuur. U kunt hier ook terecht voor allerlei andere machines waarmee u milieuvriendelijke reinigingsklussen uitvoert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de reiniging van vloeren of de unieke doekenwasser, speciaal ontwikkelt voor de glastuinbouw. Zij bieden alle apparatuur die u ooit nodig zal hebben! Wenst u meer informatie over de prijzen of de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met de experts. De contactgegevens vindt u op hun website. Zij helpen u graag verder!

https://hopmansverhuur.nl/

Gerelateerde artikelen

Professioneel transport van uw bagage bij emigratie naar Bonaire

Een animatie video op maat laten maken voor jouw bedrijf

Creƫer een uniek sfeer in uw woning geheel naar eigen stijl met vloer- en wandtegels