Firma fair focus
Image default
Dienstverlening

De specialist in regio Rotterdam voor het leveren van zand, grind en grond

Heeft u een hoveniersbedrijf in Zuid-Holland en heeft u producten nodig voor de aanleg en het onderhoud van tuinen? Wilt u een oprit (laten) aanleggen bij uw woning? Of wilt u een straatje aan (laten) leggen in uw tuin? Wat uw wensen ook zijn: u kunt bij C Heuvelman & Zn BV als leverancier terecht voor een groot en divers assortiment aan zand-, grond- en grindsoorten. Ontdek de mogelijkheden!

Diverse soorten bouwgrondstoffen voor uw bouwproject

C Heuvelman & Zn BV, gevestigd in Krimpen aan den IJssel, regio Rotterdam, is sinds jaar en dag leverancier van gedegen producten, zoals zand, grind en grond, machines en diensten. De specialist levert zijn bouwgrondstoffen aan zowel particulieren als bedrijven. Met een ruim assortiment aan grondstoffen is C Heuvelman & Zn BV de aangewezen specialist, wanneer u op zoek bent naar de volgende zand-, grond- en grindsoorten:

  • Drainagezand
  • Ophoogzand
  • Tuingrond
  • Bomengrond
  • Basalt split
  • Castle grind

Maar ook wanneer u grond en/of puin wilt laten afvoeren, nadat u bijvoorbeeld uw tuin een opknapbeurt heeft gegeven, kunt u C Heuvelman & Zn BV inschakelen. Het bedrijf, gevestigd in Zuid-Holland, is gespecialiseerd in het afvoeren van zowel grond en puin als groenafval. Maakt u gebruik van deze dienst, dan hoeft u zelf uw afval niet naar een stortplaats te brengen. C Heuvelman & Zn BV helpt u op een snelle en milieuvriendelijke wijze van uw grond en puin af te komen. Echter, de dienstverlening gaat nóg verder dan dat. De specialist beschikt zelfs over een weegbrug waar u vervoersmiddelen kunt wegen.

 

Maak direct een afspraak

Besluit u producten aan te schaffen, zoals grind en grond, of gebruik te maken van de diensten van deze specialist uit Krimpen aan den IJssel, regio Rotterdam, dan bent u verzekerd van de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Bij interesse kunt u het gehele assortiment online bekijken. Wilt u de hulp inschakelen van dé expert in, zand en grind en grond nabij Rotterdam? Voor het winnen van meer informatie, het maken van een afspraak of het stellen van uw vragen neemt u eenvoudig telefonisch contact op.

https://www.heuvelman-zand.nl/