Firma fair focus
Image default
Dienstverlening

Betaalbaar tuinonderhoud in Roermond voor uw tuin of openbaar groen

Voor tuinonderhoud in Roermond voor uw particuliere tuin of openbaar groen kunt u een beroep doen op Jack Hannen Hoveniersbedrijf uit Odiliënberg. Zij zijn een ervaren bedrijf dat al vele jaren ervaring heeft met het onderhoud van groen. Zij werken ook voor gemeenten en woningcorporaties. Wilt u het tuinonderhoud in Roermond in de omgeving van uw huurwoningen uitbesteden dan kunt u op dit bedrijf rekenen. Dat geldt natuurlijk ook voor de VvE van een appartementencomplex of een groep koopwoningen met tuinen. U kunt collectieve afspraken maken over onderhoud of aanleg van tuinen waarvoor dan in veel gevallen een vaste prijs kan worden berekend.

Tuinonderhoud in Roermond voor een fraai aanzicht van openbaar groen

Zowel gemeenten als woningcorporaties hebben te maken met openbaar groen dat moet worden onderhouden. En soms zijn er bewoners van huurwoningen die het onderhoud van hun tuin niet als een goede huurder uitvoeren. In dit soort gevallen kunt u voor tuinonderhoud in Roermond of omgeving een beroep doen op Jack Hannen Hoveniersbederijf. Zij gaan graag aan de slag om een verwilderde tuin bij een huurwoning weer toonbaar te maken of plegen regelmatig onderhoud aan het openbaar groen bij uw woningen. U kunt hiervoor uiteraard uw wensen doorgeven, zodat hiermee rekening kan worden gehouden bij het uitvoeren van de werken.

Een fraai aanzien van het openbaar groen

Openbaar groen is belangrijk voor de leefbaarheid van een woonwijk. Als er groen in de wijk is dan trekt dit ook insecten en vogels aan en die zijn nodig in de voedselketen. Wilt u dat het openbaar groen er altijd goed verzorgd uitziet? Besteed het tuinonderhoud in Roermond dan uit aan een ervaren hoveniersbedrijf dat precies weet wat er van hen wordt verwacht. U kunt hiervoor in veel gevallen vaste prijsafspraken maken zodat u ook voor uw boekhouding vooraf weet waar u aan toe bent. Dit maakt de planning vaak een stukje makkelijker.

https://jackhannen.nl/