Firma fair focus
Image default
Bedrijven

Zorg voor goede bliksembeveiliging van uw woning of bedrijfspand

Als woningeigenaar of eigenaar van een bedrijfspand wilt u natuurlijk zoveel mogelijk risico’s op het gebied van blikseminslag uitsluiten. Bij blikseminslag kan er brand ontstaan of andere schade die oploopt tot duizenden euro’s. Daarom doet u er goed aan om uw bedrijfspand of woning te laten inspecteren op het gebied van bliksembeveiliging. Mulhuyzen Bliksembeveiliging is een gespecialiseerd bedrijf dat bliksembeveiliging en aardingssystemen, zoals een aardpen, voor u verzorgt voor een marktconforme prijs. Zo verzekerd u uzelf en uw personeel of gezin van optimale veiligheid. U kunt bij deze specialist terecht voor bliksembeveiliging bij nieuwbouw, renovatieprojecten en bestaande gebouwen.

Zorg ervoor dat uw pand goed geaard is

Als u er zeker van wilt zijn dat uw woning of bedrijfspand goed geaard is, kunt u een aardpen laten slaan door deze specialist. Een aardpen zorgt ervoor dat bliksem wordt afgevoerd naar de aarde. Dit is een essentieel onderdeel van bliksembeveiliging en noodzakelijk in nieuwe huizen en bedrijfspanden. Het laatste wat u wilt is onnodige schade aan uw pand. Ook zorgt een aardpen ervoor dat de groepen in uw groepenkast niet overbelast raken. De specialisten van dit bedrijf weten precies hoe ze een aardpen moeten slaan voor een zo goed mogelijke werking.

Een specialist met jarenlange ervaring

Mulhuyzen Bliksembeveiliging is een gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van bliksembeveiliging. U kunt bij hen terecht voor het laten plaatsen van bijvoorbeeld een aardpen, maar ze kunnen nog veel meer voor u betekenen. Zo adviseren, ontwerpen, onderhouden én inspecteren ze aardingssystemen en overspanningsbeveiliging. Heeft u vragen over het laten plaatsen van een aardpen of een van de andere mogelijkheden? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van hun medewerkers. Zij kunnen u voorzien van de nodige informatie en een afspraak met u inplannen. Op de website van dit bedrijf is te vinden over welke kwaliteitsnormen en certificaten de engineers en inspecteur van Mulhuyzen Bliksembeveiliging beschikken.