Firma fair focus
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom een demontabele container perfect is in de bouw

Een opslagcontainer is onmisbaar

Bouw- of opslagcontainers staan er in de bouwwereld positief op. Sterker nog: voor velen die werkzaam zijn in de bouwsector, is een opslagcontainer meer dan onmisbaar. Qua containers voor opslag zijn er uiteenlopende modellen en soorten beschikbaar. Een populaire variant is de demontabele container. Wat wordt er onder een demontabele container begrepen? En wat heb je aan dit type containers op de bouwplaats?

Een demontabele container: wat is dit voor containertype?

Een demontabele container is een specifiek soort container voor opslag. Een demontabel of opbouwcontainer is een container die inklapbaar is. En dat levert specifieke voordelen op die deze containersoort erg populair maken. De belangrijkste is dat deze containers razendsnel, in tien minuten, door één persoon uitgeklapt kunnen worden. Terwijl het transport van de container een stuk eenvoudiger is, omdat een ingeklapte container aanzienlijk minder ruimte in beslag neemt dan een traditionele bouwcontainer. Met een vrachtwagen kun je meerdere opbouwcontainers tegelijk vervoeren en op locatie openklappen.

Veel ruimte en soorten opbouwcontainers

Interessant is dat demontabele containers in niets onderdoen voor de gebruikelijke vaste opslagcontainers. Ze bieden net zoveel ruimte en zijn net zo sterk en veilig. Verder zijn deze opslagplekken verkrijgbaar in meerdere maatvoeringen en leverbaar mét of zonder deuren en/of ramen erin. Jouw wensen op dit gebied kunnen niet bijzonder genoeg zijn, of er is wel een opbouwcontainer te vinden die aan jouw eisen voldoet en geschikt is voor jouw bouwonderneming.

Doorzoek onze voorraad containers en koop een geschikt exemplaar

Zoek je een container die je op de bouwplaats kunt opbouwen, dan zit je goed bij ons. Ons assortiment opbouwcontainers is breed opgezet, betaalbaar en biedt zowel containers die je kunt huren voor een bepaalde contractduur, of koopcontainers als je opslagplek op de langere termijn zoekt. Verbaas je over onze prachtige en betrouwbare containers en koop ze nu online!