Firma fair focus
Image default
Bedrijven

Voor een bedrijfsfeest een goede catering vinden

Ik moest voor ons bedrijfsfeest een catering vinden die rekening kon houden met bepaalde allergenen en dat mensen vegetarisch zijn. Al voor een langere periode wilde het bedrijf een bedrijfsfeest organiseren omdat ze al meer dan 30 jaar bestaan. Het bedrijf is ook in die afgelopen jaren flink gegroeid en daarom is het tijd voor een feest. Ik had de taak gekregen om catering te regelen voor het gehele bedrijf en daarbij ook dat ze rekening kunnen houden met uitzonderingen.

Catering vinden die goede kwaliteit eten kan leveren voor een bedrijfsfeest

Goede catering vinden voor het bedrijfsfeest was lastiger dan ik dacht. Ik kreeg namelijk een lijst met een aantal allergenen van bepaalde medewerkers die ook op het feest zouden komen. Er zat best wel wat tussen en daar moest rekening mee gehouden worden. Toen ik dus bepaalde cateringen had benaderd, merkte ik meteen dat ze veel moeite hadden om dit verzoek te accepteren, omdat het hen extra veel werk kost. Dus sommige bedrijven haakte snel af bij het idee. Maar na een tijdje zoeken kwam ik bij een website terecht die er goed uit zat. Nu was ik aan het hopen dat ze mijn offerte zouden accepteren en ik daarna niet meer zoveel hoefde te doen. 

Heerlijk eten en goede service

Ik had de offerte naar het bedrijf gestuurd en nu moest ik wachten op een reactie. Gelukkig kreeg ik deze redelijk snel en hebben ze de offerte geaccepteerd. Ik kon wel een gat in de lucht springen, want ik had geen idee of ze überhaupt mijn offerte zouden accepteren met alle allergenen en vega spullen. Maar we hadden goed contact en bespraken alles over het feest en hoe ze het aan zouden pakken. Uiteindelijk is alles soepel verlopen op het bedrijfsfeest. Het eten was heerlijk en iedereen heeft ervan kunnen genieten.

Contact

Wilt u ook goede catering regelen en heeft u daarvoor een bedrijf nodig die al uw wensen accepteert? Bekijk dan eens de website van dit cateringbedrijf via cateringgroep.nl voor meer informatie over het diverse aanbod dat ze bieden.