Firma fair focus
Image default
Auto's en Motoren

Slaag binnen 1 dag met de motortheoriecursus Zwolle van 123-theorie

Woon jij in Zwolle, wil je niets liever dan de vrijheid opzoeken op de motor maar moet je eerst het vervelende theorie examen nog afleggen voordat je mag afrijden? Zie je enorm op tegen het examen en vooral tegen het leren van de motortheorie? Niet doen! Samen, jij en wij, 123-theorie, gaan wij ervoor zorgen dat jij binnen 1 dag kan slagen voor het theorie examen. Je hoeft alleen onze eendaagse motor theoriecursus Zwolle te komen volgen.

Gevaarherkenning, kennis en inzicht

Wij leren je alle lesstof heel gericht aan. Niets teveel, niets te weinig, dat is onze tactiek. Want wij vinden het onzin om jou dingen aan te leren die eigenlijk helemaal niet belangrijk zijn om te weten, maar vinden het vanzelfsprekend dat we jou de belangrijke dingen uitermate goed aanleren.

Het aanleren van de theorie doen we aan de hand van een theorieles. Deze wordt klassikaal gegeven door een fijne docent. De docent is kalm, duidelijk en geeft de beste uitleg. Na de theorieles kan jij iedereen alles vertellen over gevaarherkenning, kennis en inzicht. Dit zijn de drie onderdelen van het CBR theorie examen. Bij gevaarherkenning weet jij wanneer je gevaar kan herkennen en wat te doen als je in zo’n situatie terecht komt. Bij kennis kan je laten zien dat jij het herkennen en benoemen van de feiten onder de knie hebt. Bij inzicht kan je laten zien dat jij het nemen van de juiste beslissingen en het toepassen van de regels onder de knie hebt.

Voor een stukje extra oefening laten we je ook nog oefen examens maken. Je bent nu op en top voorbereid op het examen. Het is dan inmiddels ook tijd om naar het CBR te vertrekken, want in het begin van de middag ga je het officiële CBR examen maken.

Theorie examen auto

Ben jij niet geïnteresseerd in motorrijden maar wil je juist het theorie examen auto halen? Ook daarbij helpen we jou graag! Al meer dan 15.000 kandidaten hebben hun auto theorie certificaat behaald dankzij ons. Inschrijven voor de motor- of auto-theoriecursus heb je binnen een paar klikken geregeld via onze website, 123-theorie.nl. Er zijn altijd genoeg plekken beschikbaar op een locatie naar jouw keuze.

https://www.123-theorie.nl