Firma fair focus
Image default
Zakelijke dienstverlening

Objectbeveiliging door een beveiliger die past bij uw bedrijfscultuur

Als u kiest voor objectbeveiliging wilt u natuurlijk precies die beveiliging die past bij uw bedrijf. Een typische kleerkast als beveiliger die niet overweg kan met uw medewerkers, past waarschijnlijk niet bij uw ideeën van beveiliging die bij uw organisatie past. Daarom zijn er bedrijven als Safety Guard die erop inzetten de juiste beveiliger te vinden voor uw objectbeveiliging. Zij gaan allereerst met u in gesprek. Wat zijn uw wensen qua objectbeveiliging? Gaat het om alleen objectbewaking of zou u het fijn vinden als er ook andere werkzaamheden worden verricht? De beveiliging en eventuele andere werkzaamheden worden volledig door u zelf bepaald.

Een veelzijdige beveiliger voor uw organisatie

Wat is er gemakkelijker dan een beveiliger die naast de objectbeveiliging ook andere werkzaamheden voor u kan uitvoeren? U hoeft niet meerdere personen in te schakelen voor deze taken, maar kan het overlaten aan uw beveiliger. Deze werkzaamheden kunnen bestaan uit receptie werkzaamheden, zoals het te woord staan van bezoekers en sleutelbeheer. Ook administratieve taken als meterstanden opnemen en doorgeven, het opstellen van huisregels en het aftekenen van bonnen van leveranciers behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen diverse schoonmaakwerkzaamheden verricht worden. Op deze manier bespaart u niet alleen geld, maar ook tijd, omdat u maar één bedrijf hoeft in te schakelen voor deze uiteenlopende werkzaamheden.

Safety Guard is uw beveiligingsbedrijf sinds 1998

Al sinds 1998 weet Safety Guard voor elke organisatie de juiste beveiliging te realiseren. Dit bedrijf is uw partner in zowel beveiliging als facilitaire vraagstukken. Door het persoonlijke contact weten ze precies welke beveiliger het beste past bij uw bedrijf. Dat maakt Safety Guard tot één van de beste beveiligingsbedrijven in Flevoland. Bent u voor uw organisatie dus op zoek naar objectbeveiliging of een ander type beveiliging? Bij dit beveiligingsbedrijf vindt u zeker de beveiliging die past bij uw persoonlijke wensen.

https://safetyguard.nl