Firma fair focus
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat een veiligheidsdeskundige een rondgang maken door uw bedrijf

Een veiligheidsdeskundige een rondgang door uw bedrijf laten maken, heeft voor uw onderneming een paar belangrijke voordelen. Het belangrijkste is uiteraard dat de deskundige mogelijke problemen en knelpunten aan de orde stelt die u zelf wellicht nog niet had opgemerkt. Ook al is er niet direct gevaar voor een bedrijfsongeval, het kan bijvoorbeeld ook zo zijn dat er opmerkingen zijn over het klimaat. Te droge lucht of juist een te hoge luchtvochtigheid kunnen ook nadelige gevolgen hebben. De veiligheidsdeskundige kan metingen verrichten en hierover een opmerking maken in diens rapport als dit aan de orde zou zijn. Daarbij doet hij dan ook aanbevelingen om de situatie te verbeteren.

Wat is het nut van een veiligheidsrapport?

Met het rapport van een veiligheidsdeskundige in de hand kunt u veel gerichter en dus efficiënter maatregelen nemen om de veiligheid binnen uw bedrijf te vergroten. Ook kunt u aan de hand van de aanbevelingen van de deskundige prioriteiten stellen als er meerdere zaken zijn die geregeld moeten worden. Sommige aanpassingen of verbeteringen zijn nu eenmaal urgenter dan andere. U kunt zich uiteraard hierover ook laten adviseren als het u aan de benodigde kennis ontbreekt om zelf de prioritering te doen. Soms heeft u hierbij te maken met wettelijke voorschriften die uiteraard altijd moeten prevaleren omdat u anders het risico loopt op een maatregel van de Arbeidsinspectie, wat u logischerwijs liever wilt voorkomen.

Wie kan mij in contact brengen met een goede adviseur voor de veiligheid?

Als u op zoek bent naar een goede veiligheidsdeskundige, dan kunt u contact opnemen met Hattink Advies B.V. Deze professionals beschikken over uitgebreide kennis en expertise en kunnen bemiddelen bij het vinden van een goede adviseur voor uw bedrijf. U kunt hiervoor direct contact opnemen. Dit kan uiteraard ook als u advies wilt over de bedrijfsveiligheid of kwaliteitszorg. U kunt contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier op de website.

https://hattinkadvies.nl/