Firma fair focus
Image default
Financieel

Koop Bitcoins: Waar online geld te kopen

Wanneer koop je Bitcoins, wat doe je meestal? Besteed je ze aan een gril, of stel je een bedrijf in het kopen en verkopen van deze digitale valuta’s? U moet dit om een paar redenen beslissen. Ten eerste wilt u misschien wat meer kopen naarmate de prijs nu zo hoog wordt en het is heel logisch. Ten tweede moet u misschien uzelf beschermen tegen eventuele hackers die kunnen proberen ze van u weg te nemen en ten derde, u kunt uw weddenschappen afdekken en uw risico een beetje verder verspreiden door andere valuta’s in het proces te riskeren.

 

In termen van wat u koopt Bitcoins met ideaal, hangt het ervan af waar u ze voor gaat gebruiken. Als u op zoek bent naar een investeringstool, dan hebt u waarschijnlijk niet meer nodig dan een verkopersaccount. Dit is een speciaal type account waarmee u betalingen van kopers kunt accepteren en deze in een later stadium aan uw klanten kunt verkopen.

Natuurlijk, wanneer u een bedrijf opzet, moet u op een gegeven moment uw handen op een verkopersaccount halen, zodat u winst kunt gaan.

  

De meest populaire manier om bitcoins te kopen is eigenlijk via een website genaamd Mt. GOX. Met deze site kunt u de digitale valuta’s kopen en verkopen met uw PayPal-account. Het probleem met deze optie is dat PayPal helemaal niet betrouwbaar is en onlangs door verschillende problemen is geraakt, inclusief het recente probleem met de creditcardfraude. Dit betekent dat u misschien niet in staat bent om uw geld goed of zelfs helemaal te besteden als u voor iets moet betalen via de betalingsregeling.

 

Een andere optie die je hebt wanneer je Bitcoins koopt, is om ze op internet te krijgen. U kunt een service gebruiken zoals Changelly die is ontworpen om u in staat te stellen geld over de hele wereld over te dragen zonder iemand te hoeft te vertrouwen. Dit is waarschijnlijk de veiligste manier om te kopen omdat je je geld niet hoeft te geven aan iedereen die je niet echt weet. Deze optie heeft echter ook zijn beperkingen, vooral omdat het internet vol is van potentiële fraudeurs. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u veel geld in uw account hebt voordat u het overbrengt – u wilt het niet allemaal verliezen omdat u iemand vertrouwde die een oplichter was.

 

Een andere optie voor mensen die bitcoins willen kopen, is door door een online makelaar te gaan.

Veel online makelaars zullen u de digitale valuta op hun platforms laten kopen en verkopen en dat ze u niet nodig hebben om een contant geld aan de voorkant te plaatsen. Deze makelaars hebben meestal afzonderlijke rekeningen voor het kopen en verkopen en u moet meestal een bepaald bedrag hebben in uw virtuele account om te handelen.

 

De beste optie Als u Bitcoins wilt kopen, is om een service te vinden waarmee u ze op een betrouwbare en veilige manier kunt kopen en verkopen. Je moet uitkijken naar een service waarmee je een of tweehonderd units per keer kunt kopen en een betalingsschema biedt waar je op kunt vertrouwen. U moet ook ervoor zorgen dat u uw account kunt annuleren als u op elk moment wilt. Sommige services laten u alleen een beperkt aantal kopen en laat u niet annuleren totdat u een aantal van uw geïnvesteerde fondsen hebt doorgebracht. Dit zijn de meest betrouwbare betalingsschema’s die beschikbaar zijn en waarmee u de meeste waarde krijgt voor de prijs die u betaalt.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester