Firma fair focus
Image default
Boeken en Tijdschriften

Je eigen boek laten drukken

Wil je een boek laten drukken op goed papier en met hoogwaardige inkt? Bij Bookadew kan dit al voor een oplage vanaf 25 stuks. Voor iedere opdracht doen ze dit met de grootste passie. Is het boek nog niet klaar om geprint te worden? Deze specialist helpt je graag met de vormgeving van het boek en eventueel met de afloop ervan. Voordat je boek gedrukt wordt, wordt er bekeken hoeveel pagina’s het boek krijgt, hoe het gebonden wordt en wat voor kaft het boek krijgt. Op deze manier krijg je ook een duidelijke prijsopgave voor het drukken van je boek.

Dit boek laat je voordelig en professioneel drukken

Bij Bookadew krijg je een hoogwaardig boek dat je voor een lage prijs kunt laten printen. Het drukken van een boek is namelijk goedkoper dan je denkt. Dat geldt met name voor Bookadew. Bekijk de prijs van jouw boek met de prijscalculator. Als het boek af is, dan kun je het laten drukken op het beste papier. Weet je nog niet hoe delen van het boek eruit moeten komen te zien? Als je een inkijkexemplaar bestelt, kun je kijken of je tevreden bent met het boek. Op deze manier weet je zeker dat je boek helemaal naar wens is, voordat het echt gedrukt wordt. De prijs het printen van je boek is uiteindelijk afhankelijk van diverse factoren, zoals de kleuren die je gebruikt en vele andere factoren:

  • Wat voor cover wordt er gebruikt?
  • Hoe dik wordt je boek
  • Hoe wordt het boek afgewerkt?
  • Wat voor papier wordt er gebruikt?

Vraag om deskundig advies

Weet je nog niet precies hoe je boek eruit moet komen te zien en van welke materialen het gemaakt moet worden? De experts van Bookadew voorzien je graag van persoonlijk advies over het printen van je boek. Dit kan dankzij hun jarenlange ervaring en de vele mogelijkheden die dit bedrijf heeft. Op deze manier wordt het mogelijk om je droom werkelijkheid te laten worden: het uitgeven van je eigen boek!