Firma fair focus
Boeken en Tijdschriften

Bij de specialist voor hardcover boeken laat u ze drukken met de hoogste kwaliteit

Wist u dat u voor het drukken van uw boek met een harde kart het beste naar De Beste Boekdrukkers gaat? Zij doen dit namelijk met de grootste zorg. Ook bij het vervoer van uw hardcover boek wordt op alle details gelet. Wanneer uw boek bijvoorbeeld in de winter wordt gedrukt en de oplage door de kou naar de winkels vervoerd moet worden, dan zorgen de specialisten voor geconditioneerd vervoer, zodat het drukwerk en de kleuren ervan niet aangetast worden door het koude, natte weer. Zo kunt u ervan uitgaan dat het boek waar u hard aan heeft gewerkt zal schitteren in de boekhandel, met een prachtige harde kaft. De Beste Boekdrukkers heeft dertig jaar ervaring in het drukken van boeken en catalogi.

Uw hardcover boek laten drukken op een milieuvriendelijke manier

Steeds meer bedrijven zijn bezig met duurzaam ondernemen en produceren. Dit is ook te zien bij De Beste Boekdrukkers die alleen materialen inkopen van milieuvriendelijk FSC of PEFC papier. Ook wordt er gelet op milieuvriendelijke productiemethoden, zoals het gebruik van milieuvriendelijke lijm en inkt gemaakt van plantaardige olie in plaats van inkt op alcoholbasis. Zelfs de machines worden gereinigd met een milieuvriendelijk wasmiddel. Ook wordt afval gescheiden. Bij deze productieprocessen wordt zo min mogelijk energie gebruikt. Wanneer het hardcover boek dat u heeft laten drukken de fabriek verlaat, wordt bij de distributie biologisch afbreekbaar plastic gebruikt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw boek met een prachtige harde kaft op een milieuvriendelijke manier wordt gemaakt. Daarnaast geniet u van scherpe prijzen bij De Beste Boekdrukkers.

Wilt u een hardcover boek laten drukken? Neem contact op met de specialist

Gaat u eindelijk uw droom waarmaken door het boek in uw hoofd ook echt op papier te zetten? Dan is het helemaal geweldig om het uiteindelijk ook uit te brengen. Laat uw hardcover boek drukken door De Beste Boekdrukkers. Uw boek krijgt dan een mooie harde kaft. Hierdoor blijft uw boek er mooi uitzien en gaat het lang mee. De Beste Boekdrukkers hebben jarenlange ervaring met het drukken van boeken en andere papieren drukwerken. Door deze ervaring doorzien zij al in de ontwerpfase hoe uw boek zo efficiënt mogelijk gedrukt kan worden. Zij bekijken daarvoor de mogelijk slimmere persformaten, alternatieve papierdiktes of ontwerpen met betere kleurresultaten.