Firma fair focus
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ga goed voorbereid aan de slag door een inschatting van de stichtingskosten van uw project

Niets is belangrijker dan goed voorbereid aan de slag te gaan met uw project en hierbij onder andere een inschatting van de stichtingskosten in kaart te brengen. Zo gaat u goed voorbereid te werk en verkleint u de kans op onvoorziene kosten en situaties. Uiteraard ontvangt u graag een gedegen advies van een professionele partij. DDC Consulting is zo een partij en ondersteunt graag bij uw project. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van bouw, vastgoed en exploitatiekosten, bent u ervan verzekerd dat u een professioneel advies ontvangt. Een advies gebaseerd op uw project en de wensen en eisen die u heeft.

Geen onvoorziene situaties dankzij een professioneel advies

Bent u gestart met de bouw, nieuwbouw, renovatie, herbestemming of sloop van een pand? Dan is een inschatting van de stichtingskosten geen overbodige luxe. Ook de exploitatiekosten van het vastgoed zijn prettig om op voorhand in kaart te brengen. Dankzij de goede voorbereiding die u treft met een advies van DDC Consulting, komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan. Dit adviesbureau stelt een onderhoudskostenplanning op en kijkt graag met u naar een gedegen onderhoudsstrategie. Dit zijn trouwens slechts enkele van de werkzaamheden waarvoor u bij deze professional aan het juiste adres bent.

Laat uw project bekijken door een deskundige partner met een jarenlange ervaring

Ieder project is natuurlijk uniek. Daarom is het fijn als een extra paar ogen met u meekijkt. Hoe prettig is het als deze paar ogen ook nog eens een jarenlange ervaring heeft met het berekenen van stichtingskosten en exploitatiekosten en het adviseren over vastgoed en bouwprojecten? De dienstverlening die DDC Consulting biedt, lichten zij u graag uitgebreider toe in een persoonlijk gesprek. Neem daarom vandaag nog contact op met deze partij en ontdek alle mogelijkheden! Zo gaat u goed voorbereid aan de slag met uw project en bent u verzekerd van een perfecte voorbereiding.

Gerelateerde artikelen

Een schoonmaakbedrijf dat werkzaam is regio Rotterdam en Utrecht

Objectbeveiliging door een beveiliger die past bij uw bedrijfscultuur

Waarom een demontabele container perfect is in de bouw