Firma fair focus
Dienstverlening

Ervaren speler op het gebied van narrowcasting software

Al sinds 2000 werkt Infoscreens aan oplossingen op het gebied van digital signage en narrowcasting. Zij hebben de laatste jaren op een succesvolle manier gewerkt aan diverse projecten in verschillende branches. Hierbij onderscheiden zij zich door hun oplossingen met doordachte eenvoud. Een product moet technisch realiseerbaar zijn, maar ook het organiseren van contentbeheer is belangrijk. Zo weet u zeker dat de juiste boodschap bij de juiste personen aankomt.

Verschillende soorten narrowcasting software

Bij Infoscreens heeft u een ruime keuze uit kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor narrowcasting software. Gaat u voor een eenvoudige stand-alone oplossing of kiest u voor een web-based content management systeem dat op afstand bestuurd kan worden? Wel product u ook kiest, het is altijd mogelijk projecten in een keer in te kopen, maar u kunt de verschillende soorten narrowcasting software en -hardware ook per maand huren. Heeft u eigenlijk alleen maar een simpel beeldscherm nodig? Ook hiervoor kunt u bij Infoscreens terecht. Zij hebben zelfs twee bijzondere typen beeldschermen. Een voorbeeld hiervan is de Iphone-style informatiezuil, die, zoals de naam al zegt, de vorm heeft van een Iphone. Ook deze zuil kan worden opgenomen in uw PADS4-omgeving.

Corporate communicatie met de juiste narrowcasting software

Met de unieke corporate communicatietechniek van Infoscreens heeft u de mogelijkheid om uw medewerkers in één keer op een eenvoudige manier te briefen. Het bijzondere aan corporate communicatie hierbij is dat narrowcasting software u de mogelijkheid biedt om medewerkers over de hele wereld toe te spreken, zelfs als zij zich op dat moment in de vestiging in New York bevinden. Wilt u verschillende soorten boodschappen uitdragen aan verschillende groepen medewerkers? Ook dat is mogelijk. Wilt u op verschillende momenten van de dag verschillende boodschappen communiceren, zoals verkeersinformatie aan het einde van de werkdag? Met narrowcasting software kan het allemaal! Op deze manier kan narrowcasting software worden toegepast in verschillende soorten bedrijven.