Firma fair focus
Image default
Electronica en Computers

Efficiënter werken door uw archief te laten scannen

Uw archief is een belangrijk onderdeel van uw organisatie. Hier wordt immers alle belangrijke data opgeslagen, waaronder diverse documenten, maar soms ook audiobestanden. Met de jaren kunnen fysieke datadragers beschadigen. Papier is bijvoorbeeld erg aan vlekken onderhevig, maar ook oude cassettetapes kunnen na verloop van tijd kapotgaan. Om die reden alleen al, is het verstandig om uw archief te laten scannen en digitaliseren. Op die manier voorkomt u dat belangrijke data verloren gaat. Maar het heeft meer voordelen. Zo is uw huidige archief enkel op één fysieke locatie te bereiken, maar een digitaal archief is vanuit elke gewenste locatie bereikbaar. Zo worden uw werkprocessen een stuk efficiënter.

Voorkom digitaliseringsfouten en besteed het proces uit aan een expert

U kunt het scannen en digitaliseren van uw archief het best aan een expert overlaten. Zo hoeft u er zelf geen moeite voor te doen en bent u er zeker van dat de materialen op de juiste wijze worden ingescand. Op die manier weet u zeker dat onder andere documenten goed leesbaar zijn. Daarnaast worden fouten in het digitaliseringsproces zo voorkomen. Zeker wanneer u de experts van GMS inschakelt, want dit bedrijf gaat altijd zorgvuldig te werk volgens een bewezen effectief stappenplan. Ze brengen eerst uw wensen in kaart, stellen een projectplan op maat op en gaan dan pas aan de slag. Uiteindelijk leveren ze op de gewenste datum bewerkte gedigitaliseerde bestanden af die aan al uw wensen voldoen.

Informeer naar de mogelijkheden bij deze digitaliseringspecialist

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw archief te laten scannen en digitaliseren door GMS? Neem dan contact op met deze specialist. De vriendelijke medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u indien gewenst van advies. Zo weet u wat u kunt verwachten en heeft u alle informatie over digitalisering die u nodig heeft om uw keuze te maken.

https://gmsnl.com/