Firma fair focus
Image default
Bedrijven

Een tip voor jou

Als je een huis gaat bezichtigen met een makelaar in Lent dan zijn er een aantal zaken waar je zeker op terug moet komen en waar je naar moet vragen. Zo is het bijvoorbeeld fijn om te weten hoe lang de woning al in de verkoop staat. Als hij er al lang op staat moet je je gaan afvragen wat de reden daarvoor is. De huizen worden momenteel ontzettend snel verkocht, dus vaak is het geen goed teken als een woning al lange tijd te koop staat. Daarnaast is het handig om te weten of er veel mensen zijn die interesse hebben in de woning.

Vragen om niet te vergeten

Op die manier kan je namelijk wat beter inschatten hoeveel je moet gaan bieden als je zelf ook interesse hebt. Als er veel mensen geïnteresseerd zijn betekent dat vaak ook dat je wat meer moet gaan bieden om de woning te bemachtigen. Hierover kan de makelaar in Lent je genoeg tips geven. Ook de beweegredenen van de vorige bewoners om te gaan verhuizen is fijn om te weten. Vonden ze het huis te klein? Is er veel mis met het huis waardoor de kosten om het te repareren te hoog oplopen? Toch wel fijn om te weten en mee te nemen in je besluit.

Eerlijke mening

Het is fijn om aan de makelaar in Lent te vragen wat hij zelf van de woning vindt. Hij probeert het huis natuurlijk aan je te verkopen, maar hij zal ook erg eerlijk zijn als je hem iets vraagt. Hij zal ook kritisch met je mee kunnen kijken, hij ziet immers veel meer dan jij omdat hij precies weet waar hij op moet letten. Hij ziet meteen wat er vervangen moet worden en waar jij nog wat aan kwijt gaat zijn. Mochten deze kosten hoog oplopen dan weegt dat vaak wel mee in de interesse die je nog hebt in de woning.Gerelateerde artikelen

Een nieuwe of oude hobby

Outplacement Apeldoorn: ook als je al lange tijd geen baan hebt

Maak kennis met Roermond