Firma fair focus
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een duurzame manier: machinaal bestraten

Machinaal werken is niet iets waarbij veel mensen meteen denken aan duurzaamheid. Toch is het gebruik van de RoadPrinter duurzaam. Deze machine maakt het mogelijk om materialen om straten te leggen opnieuw te gebruiken. Oudere materialen zijn over het algemeen zwaarder dan de stenen die nu worden gebruikt. De aangescherpte Arbo wetgeving maakt het onmogelijk om te werken met te zware materialen als men handmatig bestraat. Bij machinaal bestraten kan men deze zwaardere materialen wel hergebruiken. Dit heeft meerdere voordelen. Allereerst hoeven er geen of minder nieuwe materialen worden aangeschaft. Dit is goedkoper en beter voor het milieu, want er wordt minder geproduceerd. door de originele materialen te gebruiken behoudt de straat haar oorspronkelijke uitstraling, dat is iets wat men over het algemeen kan waarderen.

Deze expert staat voor verantwoord werkgeverschap

Naast duurzaamheid is maatschappelijk verantwoord ondernemen een ander belangrijk onderwerp voor ondernemers. RoadPrinter neemt de zorgplicht als werkgever voor haar werknemers uiterst serieus. Machinaal bestraten draagt daar aan bij. De werkzaamheden van stratenmakers zijn door het inzetten van machines stukken minder arbeidsintensief en belastend dan voorheen. Vele stratenmakers kregen te maken met arbeidsongeschiktheid vanwege rug- en knieklachten. Dit zijn problemen die door het werken met machines worden ondervangen. En zo maken de machines het werk van stratenmakers veiliger.

Kwalitatief hoogwaardige bestrating dankzij machinaal bestraten

Er zijn meerdere aspecten die bijdragen aan de kwaliteit die RoadPrinter levert als het gaat om bestrating. De inzet van specialistische machines zorgt voor constante kwaliteit, alle bestrating wordt op dezelfde manier gelegd. Daarnaast worden er alleen ervaren en getrainde stratenmakers ingezet. Deze vaklieden zijn zowel bekwaam in het werken met machines als uitermate ervaren en kundig als het gaat om handmatig straten. Het is niet overal mogelijk om machinaal te bestraten. Samen kan er gekeken worden welke aanpak het beste bij uw klus past. Hoe dan ook, voor vakwerk bent u bij RoadPrinter aan het juiste adres.

https://www.roadprinter.nl/