Firma fair focus
Image default
Bedrijven

De rolluiken regelmatig schoonmaken

Wanneer je rolluiken hebt herken je het misschien wel: er komt vuil op de rolluiken. Zeker wanneer je witte rolluiken hebt ziet dit er niet altijd even fris uit. Je kan dit zelf afvegen met een doekje, maar op den duur wordt het daar alleen maar erger van. Dat is niet wat je wil natuurlijk en dan hebben we het alleen nog maar over rolluiken bij je thuis. Ook rolluiken van een winkel kunnen vuil worden. Zeker bij een winkel is het belangrijk rolluiken schoonmaken bij te houden. Dit moet je bij een winkel zeker zelf doen, maar het is verstandig het af en toe te laten doen door een professional. Je winkel moet namelijk netjes ogen en daar horen ook de rolluiken gewoon bij.

 

Optimale uitstraling

Wanneer je je rolluiken laat schoonmaken zorgt dit voor een optimale uitstraling van je huis of je winkel. De rolluiken zijn namelijk altijd erg aanwezig in het totaalplaatje. Zeker wanneer je witte rolluiken hebt kun je deze het beste laten schoonmaken. Op witte rolluiken is het vuil namelijk veel beter zichtbaar dan op andere kleuren rolluiken. Het rolluiken schoonmaken door een professional is hier dan de uitstekende oplossing voor.

 

Zelf doen

Zelf doen wordt afgeraden. In eerste instantie lijkt dat misschien een slimme keuze, maar dat is het zeker niet. Om te kijken of je de rolluiken überhaupt zelf kunt schoonmaken dien je je af te vragen of je beschikt over een hoogwerker of een ladder. Ook moet je kijken of je er genoeg vanaf weet en of je weet welke vloeistof er gebruikt mag worden.

 

Voordeel inhuren

Wanneer je je rolluiken schoonmaken laat doen heeft dat een aantal voordelen. De specialist komt namelijk altijd naar jouw huis of winkel. Je hoeft zelf helemaal niks te doen en wanneer de specialist weer weg gaat is alles helemaal schoon. De voordelen voor je op een rijtje:

–          Je rolluiken worden schoongemaakt door een professional.

–          Er wordt gebruikt gemaakt van de beste producten voor het rolluiken schoonmaken.

–          Je bent ervan verzekerd dat je rolluiken goed zijn schoongemaakt.

https://lavarecleaningservice.nl/rolluiken-schoonmaken/