Firma fair focus
Bedrijven

Bedrijfspand in Zevenaar met veel faciliteiten en diensten

Heeft u een eigen bedrijf en bent u gevestigd in de Liemers? Dan komt er een moment waarop u op zoek bent naar meer ruimte in een bedrijfspand in bijvoorbeeld Zevenaar. Bij OC De Pelikaan bent u dan aan het juiste adres. Hier zijn gestoffeerde kantoorruimtes beschikbaar vanaf 19m2. Deze ruimtes zijn voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft. U heeft voldoende parkeergelegenheid voor de deur en het pand is gelegen recht tegenover station Zevenaar.

Huur een bedrijfspand in Zevenaar op een flexibele manier

Ondernemerscentrum De Pelikaan is zeer geschikt voor startende ondernemers. Niet alleen omdat hier voor hen de perfecte ruimte is met de juiste faciliteiten, maar ook omdat het hier mogelijk is om kantoorruimte te huren voor korte tijd. Ook is dit ondernemerscentrum zeer laagdrempelig van opzet. Zo heeft u alle vrijheid om uw kantoorruimte zelf in te delen en er de faciliteiten te installeren die u zelf nodig heeft. Veel standaard faciliteiten zijn al aanwezig in het pand. Zo creëert u een professionele kantoorruimte met veel faciliteiten. Wat deze faciliteiten zijn? Daar leest u hieronder meer over.

De luxe faciliteiten van dit bedrijfspand in Zevenaar

Wanneer u een bedrijfspand in Zevenaar huurt, profiteert u van de luxe faciliteiten van Ondernemerscentrum De Pelikaan. Zo betaalt u niets extra voor gas, water en elektriciteit, heeft u altijd snel internet en een systeemtelefoontoestel. Ook hoeft u niets te regelen voor de schoonmaak van de kantoorruimtes. Zelfs de afvalvoorziening is geregeld en de tuin wordt bijgehouden. In het pand is er altijd een aangenaam klimaat dankzij de individueel regelbare airco en zonwering. Er zijn twee kantineruimtes, voorzien van vaatwasser en koelkast. Ook aan de veiligheid is gedacht, er zijn een brandmelder en een inbraakalarm aanwezig. Ook alle verzekeringspremies en belastingen zijn inclusief. Regelmatig komt er iemand langs om alle technische installaties te controleren.