Firma fair focus
Image default
Onderwijs

Workshops in het onderwijs

Workshops in het onderwijs

Een basisschool heeft over het algemeen een drukke planning, hierdoor hebben ze waarschijnlijk vaak weinig tijd over om actief bezig te gaan met het zoeken naar nieuwe leuke activiteiten die de leerlingen kunnen uitvoeren. Grote Broer is een organisatie die dit soort taken graag op zich neem, met een breed aanbod verspreid over verschillende disciplines garandeerd Grote Broer dat er ook altijd iets tussen zit voor de basisschool. Grote Broer organiseerd in principe alleen op maat, dit wilt zeggen dat de workshop die een school graag wilt altijd georganiseerd wordt op basis van de wens van de school. Er wordt daarnaast ook altijd gericht gekeken naar welke workshopdocent het beste past bij uw school, in overleg worden hier beslissingen over gemaakt. 

Een workshop vanuit Grote Broer is naast de goede keuze ook een praktische keuze, Grote Broer heeft namelijk alle handvatten in huis om een workshopdag volledig te organiseren op uw school. Als school zijnde hou je hiermee je agenda open voor de andere belangrijke taken die je hebt als school. 

Workshop Grime

De workshop Grime is een goed voorbeeld voor het naar binnen halen van externe kennis. Grimeren is het onbekenbaar maken van een persoon doormiddel van make up. Tijdens deze workshop leren de leerlingen hoe deze techniek wordt gebruikt in de filmindustrie en gaan zij zelf aan de slag met het grimeren van een andere leerlingen. Deze workshop werkt eigenlijk altijd, de leerlingen vinden het leuk om met hun handen bezig te zijn en mogen maken wat zij zelf willen. 

Deze workshop wordt altijd gegeven door een ervaren docent die al een langere tijd actief is geweest in de grimeerindustrie. De kennis van deze docent is eigenlijk al voldoende om een workshop mee te vullen, maar de grimeertechnieken zullen de leerlingen ook inspireren en motiveren. 

https://grotebroer.nl