Firma fair focus
Image default
Onderwijs

Maak gebruik van de professionele diensten van dit examenbureau

De examentijd is een drukke periode voor veel scholen in Nederland. Er moeten veel examens worden afgenomen in korte tijd. Niet elke school heeft hier een geschikte ruimte voor. Een passende oplossing kan zijn om diverse examens buiten uw eigen gebouw af te nemen. Door het inschakelen van een professioneel examenbureau geeft u het gehele afnametraject uit handen. Hierbij maakt het niet uit of u digitaal wilt toetsen of uw examens schriftelijk wilt afnemen. Eureka Examens is een ervaren examenbureau die u hiermee kan helpen. Dit examenbureau heeft verschillende mogelijkheden en zorgt ervoor dat u meer tijd heeft voor andere belangrijke zaken.

Dit professioneel examenbureau neemt alles voor u uit handen

Het organiseren van examens is heel veel werk. Dit is vaak werk dat allemaal uitgevoerd moet worden naast de dagelijkse werkzaamheden. Daarom doet u er verstandig aan om een professioneel examenbureau, zoals Eureka Examens, in te schakelen. Geef de organisatie en afname van de examens volledig uit handen aan dit examenbureau. Zo verzorgt dit bedrijf facilitaire voorzieningen, zoals bekwame surveillanten. Heeft u zelf geen geschikte ruimte of heeft u te weinig ruimte? Dan kunt u bij dit examenbureau ook gebruikmaken van verschillende examenlocaties. In heel Nederland heeft dit bedrijf meerdere locaties waar u gebruik van kunt maken om de examens van uw leerlingen af te nemen.

Kies voor een digitaal toetsen

Een aantal jaar geleden werden alle examens nog schriftelijk afgenomen. Tegenwoordig worden er veel toetsen digitaal gemaakt door leerlingen. Digitaal toetsen is namelijk flexibel, veilig én efficiënt. Waar normaal alle toetsen hetzelfde waren, heeft u nu de mogelijkheid om iedere kandidaat een andere toets te laten maken of per categorie een willekeurige vraag te tonen. Deze mogelijkheid beperkt de kans op fraude. Ook heeft u de keuze uit diverse soorten vragen. Denkt u hierbij aan meerkeuzevragen, sorteervragen, cases en natuurlijk normale open vragen. Digitaal toetsen is toegankelijk en overzichtelijk en is een creatieve manier van examineren.