Firma fair focus
Image default
Onderwijs

Kinderopvang in Amsterdam Noord en omgeving

Kinderdagopvang Amsterdam Noord biedt baby’s en peuters een vriendelijke, vrolijke, veilige omgeving vol inspiratie en beleving en een liefdevolle, deskundige begeleiding. Bij kinderdagopvang Amsterdam Noord is rust, reinheid en regelmaat de standaardnorm. Met onze persoonlijke zorg, alle originele materialen en professionele activiteitenprogramma’s kan elk kind zich op zijn eigen niveau en leeftijd op de best mogelijke manier ontwikkelingen, van baby tot zelfbewuste peuter. Onze dagopvang van baby’s en peuters is flexibel. Zowel qua tijden als ruilmogelijkheden.

Over kinderdagopvang Amsterdam Noord

kinderdagopvang Amsterdam Noord is gevestigd in Amsterdam Noord als zelfstandig baby- en peuterdagverblijf. In 2007 opende de vestiging. In 2013 werd het geheel vernieuwd en gerenoveerd. Het kinderdagopvang Amsterdam Noord is een aansprekende locaties met veel binnen- en buitenruimte. De kleuren en aankleding van de groepsruimtes zijn zorgvuldig afgestemd op de leeftijden en verbeelding van de kleintjes. Bij kinderdagopvang Amsterdam Noord is het altijd fris, schoon en opgeruimd. Bij het speelgoed en de meubels wordt veel zorg besteed aan materiaalkeuze en originaliteit. Deze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en duurzaamheid.

Visie

Bij kinderdagopvang Amsterdam Noord zorgen we voor een liefdevolle opvang van uw kind door een hecht en deskundig team. Onze leidsters zijn niet alleen gediplomeerd voor de basis baby- en peuteropvang, zij zien er ook op toe dat de activiteiten, zoals bijvoorbeeld spelen, tekenen, voorlezen en leren samenspelen, goed aansluiten bij de individuele ontwikkeling van elk kind. Zij voelen aan wat een kindje nodig heeft. Voor de kinderen geeft dat een vertrouwd en prettig gevoel. Zij komen graag naar kinderdagopvang Amsterdam Noord. Wilt u ook uw kind naar kinderdagopvang Amsterdam Noord brengen? Dan kunt u inschrijven via de website. Het kan zijn dat u op de wachtlijst wordt geplaatst maar vaak is er binnen enkele maanden wel plek bij kinderdagopvang Amsterdam Noord. U mag natuurlijk ook eerst een keer kennis komen maken bij kinderdagopvang Amsterdam Noord.