Firma fair focus
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verschillende soorten kamers als u gaat overnachten in Wageningen

Naar een hotel om te gaan overnachten in Wageningen hoeft u niet verder te zoeken. Bij Wageningen Hotel & Congress Centre kiest u uit verschillende soorten kamers, zodat er voor grote en kleine groepen meer dan voldoende mogelijkheden zijn. U heeft bij dit hotel de keuze uit een Loft 52, Twin Deluxe, Single Deluxe, Junior Loft, Twin Room of een Single Room.

Het hotel heeft een centrale ligging, midden in Nederland, u loopt zo het centrum van Wageningen in en persoonlijke aandacht, onbegrensde gastvrijheid binnen huiselijke omgeving staan centraal.

 

Langer verblijven met modern woon- en slaapcomfort voor een fijne prijs!

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u voor een langere tijd wilt overnachten in Wageningen. Wellicht staat er een studie op de planning of u volgt een intensieve cursus voor werk. In dat geval biedt het hotel in Wageningen de mogelijkheid om langer te verblijven. U bent altijd verzekerd van modern woon- en slaapcomfort voor een fijne prijs!

 

Combineer een verblijf met een van de zalen voor een meeting, vergadering of event

Het hotel in Wageningen biedt verschillende zalen aan die u af kunt huren, samen met een overnachting in Wageningen. Ideaal als u bijvoorbeeld een meeting, vergadering of event moet organiseren. Om meer te weten over de mogelijkheden die er zijn, kunt u het beste even contact opnemen met het behulpzame personeel. Er wordt graag met u meegedacht en in alle gevallen kunt u een voorstel op maat verwachten voor het overnachten in Wageningen.