Firma fair focus
Image default
Bedrijven

Uw kantoor dagelijks schoongemaakt

Een nette, schone en hygiënische kantooromgeving, het is een absolute troef voor iedereen binnen uw bedrijf. Voor u is het met een terechte trots dat u uw kantoorgebouw binnenstapt. Alles blinkt en ligt er onberispelijk bij, en dat kan u alleen maar een tevreden gevoel geven. Voor uw werknemers is het eens zo aangenaam werken in een propere en hygiënische omgeving. Het zal hun motivatie een boost geven en van hen trotse werknemers van uw bedrijf maken. Voor uw klanten, leveranciers en bezoekers bepaalt de eerste indruk die ze krijgen van uw bedrijf voor een groot stuk hun vertrouwen. Een zoals algemeen geweten, u krijgt geen tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Wilt u dit ook voor uw bedrijf in de praktijk brengen? Altaclean kantoorreiniging Amersfoort stelt graag alle kennis en ervaring ter beschikking van u en uw bedrijf.

Wat Altaclean kantoorreiniging Amersfoort voor u kan betekenen

Alles begint met een duidelijk en helder omschreven schoonmaakplan op maat van uw bedrijf. Daarvoor wordt uw volledige kantoorgebouw in kaart gebracht en wordt er een analyse gemaakt van de nodige dagelijkse schoonmaaktaken. Dit uiteraard in samenspraak met u en rekening houdend met wat u voor ogen heeft. Iedere bedrijfsomgeving heeft zijn eigen specifieke noden en daar komt Altaclean kantoor schoonmaak Amersfoort professioneel en kwalitatief aan tegemoet.

Een greep uit de mogelijke dagelijkse schoonmaaktaken:

  • schoonmaken van de sanitaire ruimtes
  • schoonmaken van refters en kantines
  • Schoonmaken van de bureau’s
  • Legen van de vuilnisbakken
  • Schoonmaken van de vloeren
  • Alle taken die u dagelijks uitgevoerd wilt hebben

Dagelijkse schoonmaak

De werking van uw bedrijf komt steeds op de eerste plaats, de schoonmaak wordt volledig zo georganiseerd om zo weinig mogelijk hinder te veroorzaken. Wilt u liever een schoonmaakteam tijdens de avonduren of tijdens het weekend? Ook dat hoort tot de mogelijkheden. De teams van Altaclean staan steeds garant voor kwaliteit, professionele dienstverlening en discretie. Het spreekt voor zich dat naast de dagelijkse schoonmaaktaken ook periodieke taken aan het schema kunnen toegevoegd worden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan glasbewassing, opboenen van vloeren, schoonmaken van garages en dergelijke meer.

Neem vandaag nog contact op met Altaclean

Bent u na het lezen van bovenstaande nieuwsgierig naar wat Altaclean voor uw bedrijf kan betekenen? Op Altaclean kunt u alvast heel wat informatie vinden over wie we zijn en waar we voor garant staan. Bovendien kunt u er het contactformulier invullen en doorsturen waarna wij snel met u contact opnemen voor een eerste kennismaking en een geheel vrijblijvende offerte. Voor verdere vragen staan wij vanzelfsprekend steeds ter beschikking. Altaclean kantoor schoonmaak Amersfoort kijkt ernaar uit u te mogen verwelkomen en zet alvast alles in op een positieve, constructieve en duurzame samenwerking.

https://altaclean.nl/

Gerelateerde artikelen

Geniet van sporten en gezelligheid in deze indoor tennisbaan

Relaxury

Hoe helpt een externe partij met het beheren van energie