Firma fair focus
Image default
Bedrijven

Relaxury

Bij Relaxury vindt men diverse meubels die volledig op maat worden gemaakt. De winkel zit gevestigd in Veenendaal, Ede, Lunteren en Amerongen. Deze meubels worden gemaakt in een zogenaamde ‘metropolitan luxury stijl’. Hiermee willen zij luxe meubels en producten mogelijk maken voor iedereen, ongeacht iemand zijn of haar budget. 

Banken van Relaxury

Met de banken van Relaxury creëer je een luxueuze uitstraling in een woning. Deze banken maken een statement en zijn een ware eye-catcher wanneer bijvoorbeeld bezoek over de vloer komt. De banken maken het mogelijk om heerlijk in stijl te genieten van een drankje en een hapje na een lange werkdag. Ook is het mogelijk om heerlijk jezelf terug te trekken op deze bank om een filmpje te kijken en het weekend goed te starten. Deze banken beloven niet alleen het mooiste uiterlijk maar ook nog eens het beste comfort. De banken zijn in diverse kleuren en stoffen te bestellen. Daardoor kan ook de bank volledig op maat worden gemaakt voor een klant. Kleuren waar men aan kan denken zijn bijvoorbeeld antraciet, zalmroze, taupe of wit. Oftewel: kleuren die passen in een klassieke en luxe inrichting. Vaak wordt gekozen om een fluwelen stof te kiezen met warme kleuren zoals paars en okergeel. 

Alles op maat

Doordat alles op maat wordt gemaakt, kan men in principe alle wensen doorgeven. Dit wordt allemaal gedaan om het woonplezier van de klanten optimaal te verbeteren. De klanten kunnen niet alleen de kleuren en de stoffen kiezen maar ook voor hoeveel personen bijvoorbeeld een bank geschikt moet zijn en welke vormen een meubelstuk moet hebben. Zo worden alle stukken tot in de kleinste details uitgewerkt. Men kan ook kiezen om niet alleen één of twee meubelstukken op maat te laten maken maar het is ook nog eens mogelijk om het gehele interieur uit handen te geven aan de vakmensen. Men kan dit doen door een afspraak te maken zodat de woonwensen besproken kunnen worden. Zo kan men ervoor kiezen om het gehele interieur, inclusief alle grote én kleine accessoires en inloopkasten, te laten omtoveren tot de ‘metropolitan’ luxury stijl waar Relaxury voor staat.

Gerelateerde artikelen

Het vertaalbureau Frans gaat voor service en kwaliteit

Hebt u al een goede professionele weegschaal?

Hoe helpt een externe partij met het beheren van energie