Firma fair focus
Image default
Banen en opleidingen

PROJECTLEIDER

We zoeken projectmanagers in bekende ingenieursbureaus. Ervaren ingenieur burgerlijk of industrieel ingenieur

Jouw verantwoordelijkheid

Onze opdrachtgever behoort tot een bekend adviesbureau en is actief in multidisciplinaire projecten. Om het team uit te breiden zijn wij op zoek naar projectmanagers met minimaal 5 jaar ervaring.

Als projectmanager sta je in voor verschillende projecten in Vlaanderen. Je bent verantwoordelijk voor de daadwerkelijke organisatie en algehele implementatie van de website van A tot Z, inclusief technisch en financieel / administratief beheer. De projectmanager begeleidt zijn team en onderaannemers om ervoor te zorgen dat het project soepel verloopt. Dit om een ​​tijdige planning en perfecte kwaliteit binnen het gestelde budget te garanderen.

Jouw profiel

Voor vacatures als projectmanager zijn wij op zoek naar kandidaten met een diploma industrieel bouwkunde (Master of Industrial Science Construction) of Civiel Ingenieur (Master of Engineering Science Construction) en enkele jaren relevante ervaring in het projectveld. Idealiter heb je de berekeningen al zelf gedaan. Je hebt een sterke ondernemersgeest en bent klaar om het “volgende niveau” te betreden. Je bent erg goed in organisatie, communicatie en coördinatie. Je volgt ook het projectmanagement op de voet.

Ons aanbod

Je zult uiteindelijk een gelukkige en energieke werksfeer hebben in een financieel gezond en groeiend bedrijf. Ze bieden contracten voor onbepaalde tijd, en bieden een aanzienlijk salaris en verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele liquiditeit – alles is afgestemd op uw ervaring en prestaties.

https://www.vindazo.be/vacatures/civieltechnisch-projectleider.html

Gerelateerde artikelen

Waar welke van de horeca opleidingen kies jij?

Snel aan de slag dankzij een uitzendbureau uit Heerhugowaard

Een interim inkoper om altijd de vraag bij te houden